A ima katera izkušnje z jemanjem antibiotoka Amoksiklav v nosečnosti?
Jaz. To je najbolj mili antibiotik in že zelo sproban, kar brez skrbi. Sem jemala tudi precej hujše zadeve, pa ni bilo nobenih učinkov na plod. Pa tudi Hiconcil je tak mili, brez skrbi, punce! Mene je pri taveliki skrbelo, ekr sem res požrla več ab kot v 10ih letih prej... ampak so me potem pomirili, da ni tak problem.
madona, vse mate že ns, jaz jo imam šele 4.7.! Pa 2. preglede, jaz sem danes komaj 1. dala čez. Naslednjega imam 22.8.
Danes sem torej imela pregled: plodek se je videl, srček je utripal

, slišala ga nisem, ker Dopler baje precej pregreje in ni fajn za tako malo srčece. Pikica je velika 2,54 cm (glih eno inčo, hehe) in PDP imam 20.1. G. mi je pustila celo delat!!!
do začetka porodniške pa še slabega pol leta ... Predtem pa še toliko za narediti ...
Joj, ne me spominjat, meni ni jasno, kako mi bo vse ratalo, kar moram naredit prej... Imam pa tudi probleme z delovno vnemo... Sploh zdaj, dokler nisem vedela, pri čem sem: a je bitje živo, dela srček, a bo vse ok, a bom lahko delala, itd...
noseča babi, čestitke za ns. Je pa zanimivo, kako nas izkušnje oblikujejo: jaz sem navajena ful dobrih rezultatov iz ns (prvič sem imela ns 1:9200, drugič pa 1:6300, pa potem po hormonskem testu 1:17000) in me prav malo skrbi, da bi imela tokrat tveganje precej večje, čeprav ne veliko... In pri katerem tveganju bi šla na kako dodatno raziskavo... Ful zafrknjeno! Zato mi je po svoje kar odleglo, da to, akr bi mene skrbelo, je nekoga zelo razveselilo, torej ni slabo

.
do njegovih staršev, povedala nisva še nič, sem jaz rekla, da bova počakala vseeno do NS, to je pa še 2 tedna, tako, da bova že zdržala,
Midva bova verjetno povedala že prej, ker se potem ne bomo kaj dosti videli - ns imam v pon. zvečer, v pet. gremo na morje, vmes bo pa žurka, ker imata dva člana rd, pa vse spakirat, itd...
oblačim se pa itak v oblekce in se mi popolnoma nič še ne vidi
Hehe, počakaj, pri 2. se ti bo veliko prej;). meni se pri taprvi ni videlo do 5. meseca ama čisto nič! Še v 6. mesecu sem morala ljudem razlagat, da sem noseča!!! Pri drugi pa me je sodelavka v 2. mesecu vprašala, če sem noseča - ni se mi še ful videlo, ampak tista značilna bunkica spodaj... No, ta je tudi zdaj in tiste, ki imajo otroke, jo nekatere že opazijo, če sem zmatrana in ne pazim, kako se držim

. V službi ni še nihče pogruntal (se pa oblačim v najbolj široke Tshirte, za vsak slučaj;), sta pa zadnjič ugotovili dve mamici sovrtčanov od tavelike.
V čem se vi počutite dobro kar se tiče oblačenja?
V kavbojkah. zato imam še od prej tudi ene nosečniške kavbojke

.
tečnobica, če je ns prekmalu, jo lahko še vedno ponovijo kasneje - če pa zamudiš, je pa sranje. Tako da po datumih je to idealno - v 12. tednu je krasno!
srečica, svaka čast, čestitam! Držim pesti še za horionsko, da bo super rezultat!