Hellow!
Noseča babi - Čestitke za NS. Mi2 sva za spol vprašala. Pa je pogledal in rekel, da lahko napove z 90%. Sicer nama ni pomembno, bolj iz firbca.. No, če bi ga jaz napovedala, bi se uštela
, bodoči ata pa je zadel
Sicer pa je moja vrednost NS 1:6200, 1,2 mm, stara sem 27 let. Sicer vem, da je to dober rezultat, ne vem pa kaj pomeni "odličen" rezultat. Koliko ste imele ve NS (npr. v prejšnjih
)? Do kdaj pa se še lahko opravi dvojni hormonski test?
Trinita - hvala za čestitke. Kako je bilo danes na NS? Vnetje nožnice je pa tudi moja nočna mora. Sedaj je boljše, a nič mi ne pomaga, probala sem že vse,...
Tecnobica - jaz sem imela NS pri 11/6. Videlo se je vse in tudi lepo.
srečica17 in Enanova - dobrodošli in čestitke
!
razgrajačka - čestitke za pregled! Seveda lahko pišeš pod starim nickom - samo javi se, kdo si, da bomo vedele
Izcedek/ beli tok - moja nočna mora! Večinoma gre za glivična vnetja, ki niso škodljiva za plod, je pa prav, da se jih pred porodom odpravi (omili). Pri porodu pa bebici menda dajo kaplice v očke, da ne bi prišlo do infekcije. Jaz imam doma že od prej svečke, mazila, ... G mi je dovolila, da jih uporabim, a bom počakala še par tednov. Sedaj je še dokaj znosno.
Zaprtje - tudi meni občasno nagaja. Požene me pa še vedno kava. Sedaj se je izogibam, a če 2-3 dni ne gre, jo spijem. Meni zelo pomaga, da jem ene kosmiče iz Hoferja. Če imate rade kosmiče, vam priporočam. Lahko pogledam in vam javim za katere gre. Pomaga.
Knjiga o nosečnosti - baje je priporočljivo prebrat MODROST ROJEVANJA, predvsem pred porodom. Jaz si jo bom vzela na morje. Sedaj berem VSE O NOSEČNOSTI IN PORODU - zanimivo.
Se vam opravičujem, da tako obsežno odgovarjam, a žal ne morem sproti, ker v službi nekako ne smem, čeprav vas redno berem, potem pa mi ostane samo popoldne in če kak dan ne utegnem, se kar nabere...
Lep konec tedna vam želim