IZVIRNO SPOROČILO: tecnobica
Mistica, jaz imam že dlje časa iz bradavic nek izcedek, ki pa se posuši. Tko mi pri tuširanju take belkasto rumenkaste pikice gredo dol.
tecnobica- hvala za tvoj odgovor. A imaš mogoče tudi srbečico? Mene čiz na rahlo srbi
Miami10- kolikor sem do sedaj prebrala in se z drugimi

pogovarjala, je število pregledov v glavnem odvisno od G. Nekateri naročajo "redno", nekateri bolj pogosto šele proti koncu nosečnosti, ... nekega pravila ni (vsaj po mojih info.). Tudi št. UZ-jev je različno, nekatere vidijo svojo bebico 2-3x v celi nosečnosti (če odštejemo NS in plačlive preglede 3D/4D,...). In če nosečnost poteka BP, potem je pregledov baje tudi proti koncu enako oz. niso bistveno bolj pogosti. Res ima menda vsak G svojo prakso. Jaz sem resnično zadovoljna, me naroča na 4 tedne oz. me je na zadnji pregled naročila celo en teden prej, zaradi dopustov, ker bi potem padel pregled na 7.teden, kar se ji je zdelo pozno. Bomo pa videli, kako bo proti koncu.
Kako pa je tvoje počutje? Te bodo sedaj bolj pogosto spremljali?
Glede pregledov krvi- mene je osebni zdravnik poslal zaradi težav s ščitnico na kontrolo v 7.tednu, potem sem imela pregled krvi v 10. tednu, ko me je poslala G, jutri pa imam odvzem krvi s katerim mi bodo preverili sladkor. Sem pa v 7. tednu jaz sama vprašala osebnega zdravnika, če me poleg ščitniških hormonov da še na kontrolo hemoglobina, sedmentacije, ... skratka kompletno krvno sliko.
LP