Pozdravljeni novi januarčici!
Brusnični sirup (ga razredčiš z vodo) sem pila pri Ronji, ker sem imela non stop uroinfekte, tokrat zaenkrat ni bilo nič takega. Amapk takrat je bilo to zato, ker sem imela imunost na psu, ker sem imela pljučnico, ki je niso ugotovili... tako da mi brusnice niso kaj dosti mogle pomagat, dokler nisem dobila pravih ab.
No, jaz sem bila pa včeraj na pregledu, povedala po pravici (me boli, kr fejst, sploh če kaj dvignem ali nesem ali karkoli malo bolj fizično delam) in mi je takoj šla delat uz, predpisala Buscopan 3x na dan in Magnezij, pa seveda obvezno mirovanje in bolniška do konca (kar se nje tiče - kaj bo pa zavarovalnica rekla, bomo pa še videli).
Dete je ok, čisto po reglcih veliko, samo posteljica je zelo nizko in zadaj - ampak ni čez mv in ima še čas, da se malo dvigne. Je pa
tokrat muško (baje zelo konkretno, tako je komentirala g.;), skratka
. Mam kar malo tremo... Se mi zdi, da punčkam znam bit čist fajn mami, za fantka pa nisem čist ziher... Sploh ker vsi govorijo, da je čisto drugače... Se bojim, ad bi kakega maminega sinčka naredila, sicer je pa še lubi tu, da mal pokorigira, če bi ga preveč srala
. No, upam, da ne bo tako. Da bi imela katerega otroka bolj rada, se ne bojim, ker si nepredstavljam, da bi lahko imela koga rajši kot tidve, manj ga pa tudi ne bom mogla met rada, ker ko se ta bitja rodijo, te začarajo, pa če ti je prav ali pa ne. Vem, da ni vedno tako, ampak pri meni je bilo obakrat v trenutku, čisto živalski instinkt, nimaš kaj.
Hvalabogu je mali po sestricah in vsak dan lepo pridno brca - zjutraj, zvečer in vmes, tako da imam ves čas feedback, da je še živ in se očitno počuti v redu, tudi če se jaz ne.
Slabo mi je še vedno, bruham pa hvalabogu ne. Je ful lažje, če ne bruhaš - meni namreč ni kaj dolgo odleglo, za 5 min. mogoče, potem me je pa spet sililo na bruhanje in izguba vseh elektrolitov se ti potem kar pozna, sem bila ful švoh. Zdaj je to ful fajn, da ne bruham:).
Vročina me ne moti, jo mam rada, z malimi otroki pa tako nismo zunaj med najhujšo pripeko.