Tako je bilo prejšnji mesec na sporedu:' Mami kako pa nastanejo ljudje?
Hehe, tamalima to že razlagava - še mal preveč... ker potem vse pobrkata... Samo ne nehata sprašvat, midva pa tudi nisva glih sramežljiva glede tega (posledica študija, kjer 4-5 let gledaš genitalije raznoraznih živali

).
In potem pride ven, da bo oči mami luliko prerezal

. Od kod to? Spraševali sta, kako dojenček zdaj je, če je not v trebuščku in sva razložila, da po taki cevki pride do njega hrana iz mamice. Pa jima je oči povedal, da potem, ko se dojenček rodi, pa oči to cevko prereže, da sta lahko vsak posebej in da je to naredil pri njiju obeh. No, valjda ker sta nekaj časa non stop spraševali okoli teh stvari, sta na koncu vse pobrkali.
In me zadnjič Ronja presenti spet z vložki, zakaj jih zdaj nimam več itd... Ji razložim, da ko deklica postane ženska, dobi menstruacijo, to je da krvavi in zato rabi vložke in od takrat naprej lahko dobi otročke in potem ona ugotovi čez par dni, da dobiš otroka od vložkov

. Neki v tem smislu.
MOji punci tudi nimata prav nobenega sramu kar se tiče bioloških funkcij in vedno zelo ponosno naznanita, da gresta kakat in navadno ko prideta nazaj (to je skoraj vedno med kosilom), vedno komentirata svoj drekec... Ronja ma tudi vedno preštete, koliko jih je še not, koliko jih je že dala ven

.
Ker vidita očija, ko me kdaj za rit zgrabi ali potreplja, sta to z velikim veseljem začeli delat tudi onidve - me potapkata po riti in rečeta: "ritka pitka"

. pa še kup takih bedarij.
Skratka: zavrti res nista. Tako da to se bom že tudi z malim zmenila, če bo glih mene vprašal. Bolj me je skrbelo, da bi ga mal preveč scrkljala. Vem, da svoji punci mal crkljam - ne glede igrač in materialnih stvari, ampak tako - še vedno ju uspavam, pa sploh sem bolj "softy" mami, kot bi rekel moj bratec... Ne vem, če je to ok tudi pri fantku...
Se pa zdaj ful bolj pazim, sploh me pa lubi pazi (kadar je doma, vsaj). Ker vem, da to, da sem mela 2x fuuuuuul srečo, ne pomeni, da jo bom mela še 1x in rajši ne bi izzivala...