IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81
Mistica sej lahko naročiš domov voziček, je poštnina samo 10 €, edino če ga želiš seveda prej pogledati
Janchek - hvala, vem za to varianto, ampak absolutno moram it pogledat preden kaj takega kupim

A ti imaš takega:
http://baby-boom.si/ponudba/otroski_vozicki_babyboom/serija_3ycombo/ ? Vem, da ga še nisi sprobala, a vseeno te vprašam, kako je vodljiv, težak, kako se zloži in če si ga mogoče probala dat v kak manjši prtljažnik?
Sicer sva že 99% odločena za drugi voziček, ki je tudi nekoliko večji, a vseeno še zbiram info. o podobnih, a malo manjših, saj bo večino v uporabi manjši avtomobil.
Ronja - se mi je zdelo čudno, da bi bila borelioza posledica pika škorpijona, zato sem pa tudi vprašala. Vsekakor ti želim, da bi se čim prej pozdravila.
Dobrodošle nove
in seveda čestitke!
Če želite, javite več podatkov za seznamček.
Obleke - jaz sem prišla z morja in če pas nisem mogla obleči skoraj nobenih hlač več. Imam dvoje sposojenih nosečniških hlač, ostalo kombiniram tako kot ostale: legice in kako tuniko, daljšo jopico, krilce,.. Sem pa v H&M kupila nekaj časa nazaj dolge nosečniške pajkice za 10€, tako da imam vsaj ene dolge za jesen in začetek zime. Konec tedna moram pa tudi jaz v nabavo, saj me čakata še dva delovna meseca in kar nekaj delovnih obveznosti kamor ne morem ravno v kavbojkah. Kar hitro namreč zmanjka izbire v omari
Lepo se imejte