Jaz sem pa mogoče zdajle prvič začutila brcike
ali pa tudi ne, ker je moje počutje danes bolj kot ne na psu... Po moje sem se včeraj na izi zastrupila s pico. Prov ničl mi ni pasala in me je potem kar težilo v trebuhu/želodcu, pa sem šla za foro probat na wc. če bi šlo kaj ven, in samo da sem prst nežno pomolila v grlo se je ulil cel slap in je šlo vse ven v parih sekundah... no, danes imam pa kao neki drisko (ene dvakrat sem šla na stranišče in je bilo bolj redko) in sem malo bolj zmatrana
. Samo tole špikanje je bolj podobno brcikam kot prebavnim motnja. pa glih ni ta prav dan, ker moram nujno nekaj končat za delat (samo v sanjah mi bo ratalo danes, se moram pa vsaj orng potrudit) in ker je moral dragi na eno trgatev in je šlo varstvo po gobe, sem ta starejšega potem peljala k babici in dedku, ta mlajšega je pa moja mami peljala v zoo... kljub temu, da sem bolj kot ne utrujena, je pa čez dan toooooliko lažje delati kot zvečer... Ma, mi gre prov na živce, da "moram" (ampak drugače po porodniški ni skoraj nič dela) vsake toliko delat
. Upam, da mi v tej porodniški, ki prihaja, uspe kako zorganizirat s kakšnim študentom/bivšo sošolko, da podela, kar je nujnega.
Glede prsi je pa ful smešno, kako je to od
do
različno
. V 1. so mi proti koncu tako otrdele in se povečale, da je bilo prov zoprno, iztekalo mi je tudi mleko, otrdevanje se je umirilo šele čez kakšen mesec po porodu, mleko je pa iztekalo oz. na koncu kapljalo še 100 let, ma sigurno sem nosila blazinice slabi dve leti
, mi je šlo tako na živce, predvsem ponoči
in tudi denarja sem kar nekaj zmetala stran
. Ta drugič se pa sploh niso nič povečale (mogoče malenkost) in niso bile skoraj nič napete, edino par dni po porodu, blazinice sem pa mogoče potrebovala kakšen mesec, najbrž niti ne dva
- se je vsaj stroškovno nekako poravnalo s 1.
. No, so me pa v 2.
grooooozno bolele prsi, ko se je sin dojil, tokrat HB ni tako
.