Janček, jaz sem mela vedno rada polno luno, a da zdaj mi pa ona to nagaja? No, kakorkoli, danes mi je tudi slabo
ronja ti nosiš svoje dojenčke a ne? eno najbrž smotano vprašanje, ampak kako ga boš oblekla za v sling? sprašujem za pozimi seveda. razmišljam, če bi vkomponirala v garderobo za v sling kakšnega bolj lahkega pajaca, ker pravi pajac je po moje preveč, brez pajaca pa tudi ne vem, če bi šlo.
Hehe, ni smotano vprašanje, to me vsi sprašujejo

. Jaz sem ju pozimi oblačila v enega takega pajacka - medvedka - od zunaj je kosmat, znotraj pa podložen z navadnim jerseyem, kupljen v H&M, mislim, da jih majo vsako leto, svaj leta 2007 in 2009 so meli

. Ni tako bikast kot tisti pravi zimski pajaci in otroci veliko manj protestirajo, ko jih v to tlačiš, ker se v tem dejansko lahko premikajo, v tistih 5x podloženih zmiskih rečeh pa novorojenček še roke ne more premaknit, kaj šele kaj več. Tak da to se je super obneslo, otrok je zadovoljen, ni ga treba basat v tiste ogromne žaklje, vse super:)
Za Lejlo sem si naredila zimski sling, ki sem mu vkomponirala (torej všila že zraven) še dekico in sem ga (in dekico) podložila s tisto mucko (saj veš, ko so nekatere bunde podložene, iz takega je bil tudi un pajacek za tamiceni). In v tistem sem jo lahko za kako hitro stvar tudi samo not dala in kapico na glavo - če recimo moraš it poštarju nekaj podpisat ali smeti odnest ali psa spustit lulat pred blok... Se je ful dobro obnesel.
Poglej na mojem blogu - maš eno objavo o Strunjanskih solinah, tam je tudi sling na fotkah in tudi Lejla v tistem pajacku v slingu - se ne vidi glih ful, ampak tok, da si predstavljaš pa bo:
http://vecna-optimistka.blogspot.com/2011/02/strunjanske-soline.html v prvi nosečnosti se spomnim srednjega trimesečnega obdobja, ko sem bila polna energije in sploh nisem vedela, da sem noseča. no, v tretje je to obdobje trajalo slab mesec
jaz še nisem mela takega trimesečje - oz. sploh kakega fajn meseca med nosečnostmi, če sem natančna

... Je pa zato drugače toliko bolj fajn
Vozički: če bi imela denar, bi si kupila enega, ki bi imel štango namesto dveh ročk za vozit (da ga lahko z eno roko obračaš) in ki bi imel velike gume, da bi lahko šla tudi po makadamu brez matranja. Ampak ker šparava za stanovanje, bom pregurala še enega z našim starim PP Pramette.