ronja sem ti poslala zs kdo sem. da bova "enakopravni" user posted image
glede bolniške se pridružujem napisanemu mnenju, da prosi osebno zdravnico, da ti napiše možnost sprehajanja. mogoče ti jo lahko naknadno? saj ti boš že upoštevala navodila, kakršnakoli bodo. ker realnost je taka, da boš morala v vrtec po tamale, če ne drugega? sicer pa, če komisija pride in te ne najde (sicer neradi obiskujejo nosečnice, ker je to brezveze), te pošljejo v službo in to je to. nakar ti osebna zdravnica spet izda bolniško in gremo dalje.
Hvala, bom pogledala, kdo si

.
os. zdr. je rekla, da zdaj je šlo že naprej, da ne more več nič napisat. Mah, sem smotana, da se nisem prej spomnla, samo sem mela res drugih problemov dovolj.
Kar se bolniških tiče, je pa pri meni malo bolj zoprno, ker nočem bit breme delodajalca, če to ni potrebno - oni so fer do mene, jaz bi rada bila fer nazaj - prvih 30 dni krije delodajalec, potem pa država. Pa še status mi zamrznejo, če sem 30 dni v bolniški in mi potem ostane še kak mesec pogodbe, ko pridem nazaj iz p. (sicer bi mi ostalo pa 5 dni, ker imam pogodbo do 31.12., na p. pa grem za božič, če sem prav zračunala...) Tak da si ne želim nekih komplikacij. Po drugi strani pa si seveda tudi ne želim, da se Svitu kaj zgodi, ker bi bila sama z malimi in ju vlačila okoli... če to ni ironično - da maš na eni strani zahteve bolniške, na drugi pa zdravje

?
Amapak ja - v vrtec po tamale bom v vsakem primeru morala - kadar lubija ne bo (včasih je dalj časa na terenu), bomo morale kljub temu jest in babice mi ne bojo hodile v trgovino po špecerijo... Ok, bova probala naredit zalogo za takrat, ampak vseeno se najde kaj, kar je pač včasih nujno.
trnjulčica, imava samo en avto in lubi ima službo kar daleč, tako da če bi morala spet v službo, nimam druge izbire - do moje službe namreč ni busa, oz. je 15 min hoje do postaje - pa še tu bi morala do postaje, pa še prestopat -vse skup bi trajalo vsaj 1 uro, v reali pa uro in pol, da bi prišla tja - mi ne bi zneslo z malimi in vrtcem (ne morem ju potem puščat 3 ure dlje v vrtcu...) Tak da... se počasi pripeljem kamor pač rabim it, če mam kaj dop. Saj včasih se že da kaj skombinirat in se lubi valjda potrudi, samo vsak dan pa žal ne gre.