S fantom nisva pravi čas naredila otrokauser posted image saj imam kar nekaj kolegic ki imajo poletne otroke, tako da mi ne morejo nič od oblekic dati.
Mojidve sta čisto kontra: Ronja poletna, Lejla zimska, vendar lahko vseeno precej porabiš - bodije z dolgimi rokavi itak vedno rabiš, ker tudi poleti ni non stop vročina in imaš kakega že za vsak slučaj, pa tudi v prvih par mesecih se že ohladi, tako da ti kar poglej, če se najde kaj. Jaz sem ful od Ronje porabila za Lejlo. OK, sem morala it kupit še par toplih cotk za pozimi, ampak v bistvu ni bil to zelo velik strošek - se kar pozna, če imaš bodije, pa hlače s stopalkami od prej...
Jaz pa sem v soboto dobila od ene ful fajn punce eno veliko vrečo oblekic za fantka! Razne velikosti, moram še vse pregledat. Pa Svit je dobil tudi svoj prvi kompletek - tudi od nje

- me je res ful razveselila, še nihče (vključno z mano) mu ni nič kupil ali dal... Kaj češ, 3. otrok

... Ampak mi je bilo ful všeč, ko mi je rekla, da mu je morala nekaj kupit, da bo vedel, da ga nima kaj srat, da mora not ostat in se lepo rodit takrat ko treba, tako kot treba

. Kaj bi človek brez prijateljev?