ronja kje pa dobiš ta tatami in čemu služi? a nimajo to za treninge borilnih veščin?
Ja, to je podlaga za borilne športe - fora je, da se gor lahko vržeš/te vržejo, pa ne boli tok fejst, kot če na parket počiš

. Sicer je to za moje pojme
idealna podlaga za otroške sobice:
- tudi otroke manj boli, če kateri pade, ko pleza iz posteljice čez namesto skozi ograjo (ne vem, mogoče res obstajajo otroci, ki uporabljajo običajne/lažje poti, ampak moji to definitivno niso - bogve po kom majo to

)
- je dokaj dober toplotni izolator, kar je fajn, če živiš v bloku in pod vami živi gospa, ki je veliko okoli in tudi sicer zelo malo kuri, ker je že starejša in je zato ne zebe (njene besede, ne da bi jo jaz karkoli karakterizirala, je fuuuuuul fajn soseda), pa tudi če so otroci bosi na tem, ni tako hudo kot če so bosi na parketu - mislim - ni tako mrzlo (vem, da skoz težim s temi bosimi nogicami, samo mojidve sta res katastrofa (sploh tamala), kar se nogavic in copat tiče - non stop opozarjat, non stop bi bili bosi!
- je dober zvočni izolator - beri taista soseda bo vesela, da ne bo slišala čisto vsakega padca, da se ne bo slišalo vsakič, ko malima iz rok pade neka malo težja/trša igračka,...
- tla se ne uničijo, ker maš pač to čez (midva imava spodaj en star bogi parket in bi ga sicer morala menjat - sva ga sicer dala brusit in prelakirat, predno sva se vselila, samo je star in že bogi), tako sva rajši dala to namesto novega parketa - precej ceneje, bolj toplo, manj hrupno za sosede (in za nas

),...
- pa fajn je za telovadit gor - ne drsi, bolj topel občutek, kot bi telovadil na blazini.
Ne rečem, da zgleda ravno dizajnersko

, ampak uporabno je pa ful: lahko režeš z olfa nožem, da ti pride skup, sicer se pa itak sestavljajo ko puzle. Pa za umivat je tudi praktiš - ker je bilo narejeno za borilne športe, kjer kdaj tudi kaka kaplja krvi, pa vedno kak znoj... je bilo mišljeno, da se mora dobro dat umit - in se res da - pomiješ in je čisto - kot parket. Za male otroke je to esencialnega pomena - sploh če se greš kako "brezpleničenje"

.
Skratka: odvisno od življenjskega stila: za estete brez otrok - nikakor ni primeren, za zelo aktivne, ustvarjalne, športne družinice z malimi otroki, ki jim videz ni ravno na prvem mestu, vsekakor ne pred praktičnostjo

- je pa majka.
Kupila sva ga v trgovini s fitnes opremo (ga pa nimajo vedno, prvega sva čakala več kot 1 leto - vem, ker sva ga šla kupit, ko sem zanosila, pa sem prej rodila kot dobila to

),če bo katera iskala, povem točno kje, sicer se dobi tudi v eni spletni trgovini z opremo za boksarje, vendar je tam par evrov dražji. Samo ne vse navalit v štacuno že v pon. ker bomo verjetno rabili vsaj še enega

.