Nosečke pozdrav, dobrodošle ta frišne!!!
alegra in majcika
super novičke! sem pa kar debelo pogledala, da si plačala 60 evrov alegra, to je po moje en velik nateg! Na tvojem mestu bi se pritožila (ne vem točno kam sicer
)ma to je gotovo, da ti pripadajo 3 brezplačni UZ-jiv nosečnosti... mislim 60 evrov...kot da bi ti delala nuhalno...neverjetni so tej dohtarji...meni se je neki podobnega zgodila za ta prvo, ko so mi dali materinsko in zraven, da naj plačam 5 evrov...Pa povsod (še v knjižici) piše, da je lepo zastonj...Sem pa seveda bla tiho in lepo plačala, se nisem hotela kregat za 5 evrov...računa nobenega zraven, se razume...
In kako drugo mnenje halooo????Ne štekam tut js...
majcika, ziher je pupa, če skriva svoje bogastvo
tvoj pa zgleda hoče met pupike, sej ti jih on štima
Js sm preložila mojo morfologijo, ker je mala bla prehlajena, tko da zdaj mamo v ponedeljek ta veseli dan
pukec, js mam tut nizek pritisk, mislim, da tam 100/50...tut u prvo sm mela tazga...sama sebe sm opisovala kot crknjenga konja
Je pa zdaj eno piko boljše, ker vsaj železa ne jemljem, v prvo sm bla še slabokrvna...serj ni panike nizek pritisk, malo moraš pazit, da ne prehitro vstajaš pa hitro zaspiš, če si v horizontali, je res
Joj, bi še neki komentirala, ma moram drugič, ker me že čaka mala... je blo v prvo fulll več časa za RR... mogoče mi rata še seznamček apdejtat... se beremo, papa
rea24...pr morfologije se vidi približno isto...malo drugače je, ker je otroček že malo večji, ne vidiš tako lepo celote...