IZVIRNO SPOROČILO: *Zvončica*
To me pa zelo čudi da prvič nisi imela morfologije, ali ti samo niso rekli, da je to, ko so ti delali UZ? Ker morfologija res pripada vsaki nosečnici (res še nisem čula da je katera ne bi imela) in tudi to, da je za plačat mi je kar nekaj
. No, jaz jo imam v začetku oktobra.
mogoče sem imela morfologijo, ampak mi tega niso omenlili, tako da res nevem. pa tudi tak kot pravim, zdaj mi niso tega omenili, mam pa jutri pregled in bom malo povprašala.
drugače pa tudi meni dela UZ vsakič, ko mam pregled, sličic pa v tej nosečnosti ne dobivam glih kaj dosti, v prvi nosečnosti sem jih nabrala čez 20. za materinsko pa še tudi nisem slišala, da bi bla za plačat. so pa res smešni, vsak ima svoj sistem
brcike tudi jaz že pošteno čutim, ampak bolj redko, ni prav živahen/a. je pa to noro dober občutek, tako da mi je prav žal, da ni bolj živo
vozičkov pa raje ne bom komentirala, pri prvi sem ga zelo mimo vsekala in zdaj še sama nevem, kaj bom naredila. sicer pa za to še je pa čas, saj sem komaj na polovički, tako da bo pri nas vozek še kar malo počakal, da pade kaka dobra ideja.
tiste, ki mate že kakega otročka doma- kaj materinsko šolo boste v drugo tudi obiskovale? pri nas ni kaj posebnega, je bolj na hitro in res ne dobiš dosti informacij, tako da tudi s tem odlašam. bi lahko šla v drugi kraj, ampak kaj, ko rabiš avto, moj pa v službi, tako da še nevem, kaj bom naredila... sicer pa te v ptujski porodnišnici niti ne vprašajo, če si obiskoval mat. šolo, vsaj prvič me niso.
jah, nič, grem jaz kar k moji pikici v posteljo se stisnem, komaj še sedim za tem računalnikom, pa le napišite kaj,, da bo ob jutranji kavi kaj zanimivega za brati
pa lepo noč vsem!!
10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!