ups sorči Najki
ne vem, kako sm prestavla tvoj PDP...mogoče pa bom bolj točna js
sm popravla...dobrodošle nove
Mi smo tut dali morfo skozi in se je ful lepo videlo, prvič sploh nisem videla tako dobro, pa mi je tut gin. rekla, da je posteljica tako ležeča, da se vse lepo vidi... Vse je super zaenkrat, dete je obrnjeno z glavco navzdol - že sili ven
Je bla pa tut moja gin redkobesedna, rea24, tko da vem, kako se počutiš...pa sem se ful trudla in jo spraševala, kaj je to, kaj je tista lisa, kje je želodček itd.... Njim se zdi itak vse samoumevno, ker to tolikokrat gledajo...Meni pa nikoli ne ocenjuje teže, niti velikosti, še boljše, da ne, če ne bi se sekirala verjetno, ali je preveč ali premalo
alegra....verjamem, da si
, jz bi tut na tvojem mestu bla, mislim 60 evrov halooo.... tut js ti svetujem, da menjaj...po hitrm postopku! Se boš manj sekirala kot vsakič, ko boš šla tja
Teta M... meni tut ni slab Jaguar, sploh za tako ceno, moti me edino, da se športni del ne poleže prav do konca, sedaj bom sama naredila všitek...drgač pa moja bo "že" 19 m stara, ko pride nov družinski član, ampak bom vseeno verjetno mela ta sedež zraven, ker dvomim, da bo že upala hodit kak daljši sprehod...bom pa tut js večinoma sama, škoda, ker ne živiš na primorskem, bi lahko vozičkale v štirih
metka.cvetka... nam je malo pomagal Gengigel, ko je blo hudo....upam, da kmalu dobite še drugo 5-ko!
m.šola - zehzeh, že v prvo sm bla sam na enem predavanju, sem skor zaspala, pol pa se mi ni dalo it več tja... se mi zdi, da mi google pa RR dajo več informacij, kot jih lahko dobim tam...
nos mam tut js ves čas zamašen
pa nisem niti poštudirala, da zarad nosečnosti...
dovolj, za danes, šibam!
< Sporočilo je popravil dvojčica6 -- 20.9.2011 18:05:41 >