IZVIRNO SPOROČILO: modrimedo
tole z vložki ni neka nova zadeva ,en pok si dobil že 3 leta nazaj ,ko sem bila jaz tam ;)
se pa dajo kupit spodaj v trafiki ,če ti jih že mož/fant/nekdo ne more prinesti :)
Ja, ko pomislim za nazaj - avgusta 2008 smo dobile 2 paketa vložkov (men se zdi, da sta bla 2, ne 1) in to je to ... jaz sem tudi imela rezervo s sabo, tako da smo s cimrami preživele ...
Princess_, jst sem se v prvo tudi sekirala, kaj če ne bom vedela, da imam popadke al pa da mi je voda odtekla ... in ko pač nisem bla ziher a mi voda počas odteka, sem klicala v P, pa so mi rekli, naj se kar pridem pokazat, da ni panike ... In sem šla in so mi povedal, da mi voda sicer ne odteka, ampak da materničnega vratu ni več in da grem kar gor v porodno ... No, na koncu so mi itak oni predrli tist ovoj z vodo ... Za popadke se pa nič ne boj, skoraj zagotovo jih boš prepoznala ... pa nič nisi panična, se mi zdi, da so to normalne dileme pri vsaki prvorodki ... jaz se tudi včasih vprašam, če bom vedla, da je že čas za v P, pa bo to moj drugi otrok.
Dude ne bom jemala s sabo ... pri ta prvem smo jo uvedli, ko so se začel krči (tam nekje pri treh tednih, se mi zdi ... ) do takrat smo bili brez - sploh je nismo imeli doma ... sej to se da vse še naknadno kupit ... flaški sem kupila dve v paketu (je bila ena akcija od Aventa), pa sta obe ostali neuporabljeni (pač ni nikoli pil po flaški) .... tako da ... ne se preveč obremenjevat s temi seznami ...
Za iz porodnišnice imamo bombažen bodi z dolgimi rokavi, nogavičke, čez pa en kompletek iz pliša ... računam, da bom vseeno septembra rodila in da bo tale vročinski val že mimo ... Pa ko smo že pri vročini - niti slučajno mi ne paše ... tako da že razmišljam, kakšno vrsto ohladitve naj si poiščem za naslednje dni ... najraje bi se v kakšne hribe umaknila ...