Hoj!
A bo te vročine že konec?
Joj, ne maram je. Mah saj vem, sredi septembra bom pa jamrala kje je zdaj vsaj malo te avgustovske toplote.
Ful ste pridne in ful pišete, da vam komaj sledim. Rabom pol ure, da se prebijem čez enodnevno pisanje.
Se res pozna, da so se porodniške začele in da imamo malo več časa tudi za RR.
Princess - kar se tiče popadkov bodi sigurna, da jih ne moreš "spregledat" oz. ne prepoznat. To je tako očitna bolečina, da enostavno ne moreš mimo nje. Glej, ko boš imela krče, ki jih boš 100 posto čutila, in ti bo zrven otrdeval še trebuh, je to to. Takrat začni malo na uro gledat, če se začne vse skupaj ponavljati na približno enake časovne razmike...potem veš kaj moraš naredit. Spremljaš dokler niso dovolj pogosti, da greš. Meni se je v prvi
zgodilo večkrat, da sem imela že ful redne popadke, potem se je pa vse skupaj ustavilo... Če ti pa voda odteče pa tudi ne moreš spregledat tega, ker to običajno ne gre za neko manjšo količino vode ampak kar za konkretno. Poleg tega je pa pri tem, ko ti voda (pa četudi jo je malo) odteče tako, da je to popolnoma nenadzorovano. Nič te nikamor ne tišči ampak se voda enostavno ulije iz tebe...no, tega pa tudi ne boš spregledala, ne?!
Upam, da ti je zdaj kaj lažje... te pa čisto razumem, da te je strah.
daka - držim pesti, da bo vse OK s tvojo pikico
in upam, da so se zmotili pri merah. Tudi to se zgodil Kolikor vem pa lahko ti pripomoreš toliko, da ležiš na levem boku, ker je boljši pretok hrane do otročka. Vsaj tako so svetovali zdravniki moji prijateljici.
jejhata - meni je moj G na koncu prve
, ko sem bila že čez rok, vedno rekel, da je treba veselo vključit očka v akcijo in sem ga ubogala
...torej, med rjuhe...
Sperma baje pospešuje začetek poroda. Sicer pri meni ni naredila čudežev, se je dogajalo ampak premalo...se pa splača probat, ne?!
Imejte se fajn!!!