Smo se prespale noč; tko al pa drgač?
Sem zaspala ko top okolo 21ih, do petih se nisem premaknila. Mi pa tko čudno dela v črevesu in spodaj imam občutek da mi vse narazen vleče, še te tri tedne da zdržm in da je to že za mano.
Danes me čaka full dela, ki mi ga je moj naložil, uglavnem da je zmanjkalo časa, da posteljico do konca pobarva.
Zgleda bom prej rodila kot jo bo on dokončal.
IZVIRNO SPOROČILO: *alja*
Dobro jutro. Kaj še vse spite? Jaz danes po dolgem času, oziroma sploh ne vem kdaj sem nazadnje ob 5-tih vztala .Popoldan me bo pa vrglo, ko mi bo spanca primanjkovalo
Pri meni se pa nič ne dogajo. Niti lažni popadki, nič. Vse je še na svojem mestu . Verjetno bom mela spet srečo in čakala čez rok.
Bodi vesela da je še vse na svojem mestu

, ter da se nič ne dogaja.
IZVIRNO SPOROČILO: nepremagljiva
Dobro jutro!
Jaz tudi že strašim naokrog. Gem si sedaj zajtrk naredim, pol pa še grem zlikam to kar sem včeraj oprala in posušila. Če danes ostanem v porodnišnici, ne bo glih fajn, da me ob vrnitvi domov, čaka kup nezlikanega perila.
Zakaj misliš da boš ostala? Možek naj zlika, ti pa počivaj.
daka- če bi bilo tko slabo bi te zihr obdržali notri. Sej tud tile uz ne pokažejo natančno in so se zihr mal zmotili. Glavo pokonci in ne jokat, kr jok bo najmanj pomagal. Sicer so ti pa tud druge lepo napisale

Držim pesti, da bo vse ok.