najprej lily81 ČESTITKE IN VELIKO ZDRAVJA!! Malček ima res prave mere - bravo mamica
!
nove teme in FB ne nam no vse pobegnit
, Mam občutek, da se bomo kar porazgubile
.
vročina je za pop...., pa še moj je danes zbolel in sem cel dan imela našega zlatega 3 letnika čisto sama - valjda spal popoldan ni, lahko kaj zamudi
. Zdaj sem pa čisto fuč, trebuh kot kamen, cel dan sem imela te lažne popadke... Kaj čmo - 39. teden je tu! No, za info, mali se je zbudli ob 7.00, zaspal je pa pred pol ure!!
srečka ne obupat, saj bo. Tako kot je ena napisala, še nobeden ni ostal notri
.
teni imaš pridnega moža
.
anastazia ja, voda lahko odteka v intervalih. Tako je bilo pri meni - prvič nisem vedela kaj je, drugič in tretjič ne moreš zgrešit - odteka, brez da imaš občutek kontrole. Na popadke sem doma potem čakala še 4 ure. Sicer so mi rekli, da moram takoj v bolnico - samo lepo prosim, naj mi nekdo pove zakaj?? A bi tam kdo pazil name, da se dete ne izpostavi infekciji - ja seveda ja. Je bilo pa že doma dosti boljše, predvsem pa mirno in poznano okolje.
pomarančika, jaz sem imela prvič zadnji pregled 4 dni pred PDP, in me je bilo groza, ko mi je rekel, tako mi smo končali, zdaj hodite še samo v porodnišnico - sem se počutila čisto zapuščeno. Je bolje tako kot imaš ti
.
nepremagljiva jaz sem te pa razumela, da imaš 19. zmenjeno za CR? Očitno narobe
. No, pa saj če je vse v redu je bolje tako, ne?