živjo mamičke
no, jaz sem pa danes po dolgem času tako dobro spala, ponoči se je celo dalo dihat pri vseh odprtih oknih v stanovanju in smo spali do pol devetih vsi. joj, luksuz, ker drugače imam budilko ob pol sedmih - naš najmlajši. me je zgleda utrudil včerajšnji dan. je imel dragi rd, pa sem mu namesto, da bi spekla torto kar tiramisu naredila in pa sladoledno torto in je bil zadovoljen, otroc pa tud. najprej sem imela namen pečt torto, potem sem pa ugotovila en dan prej, ko sem štrudel pekla ponoč, da je prevroče za peko tudi ponoči in sem ubrala lažjo pot
. sem pa imela pred tem še zobarja in me je spet tolk namučla, da me še danes vse boli...
trebuh se mi je že pošteno spustil, pa sluz se mi izloča, ampak mislim oz. upam, da bo dete še malo notri počakalo, vsaj en teden, al pa 10 dni... tudi umirila se je precej, tko da sem prav pozorna na gibe, ki so tudi zelo kratki, prej je znala tudi po eno uro skupaj nabijat. pregleda pa nisem imela že 4 tedne, pa še do 7.9. ga ne bom imela, ko se G vrne z dopusta, tako da se mi sedaj sploh ne sanja, če je mala že obrnjena na glavo in kaj se tam spodaj dogaja. no, mere je imela pred tremi tedni za 33. in 34. teden, tko, da verjetno je kar velikanka sedaj...in kot zanalašč je tudi moja babca na dopustu
. no, sej drugače imam pa P skoraj čez cesto, pa bojo že tam preverili, če se kaj začne. tudi trebuh mi zelo otrjuje, čez ves dan. da ne govorim o tem, da sem ves čas na wc-ju. no, ampak še sedaj ne vem ali to kaj pomeni ali ne, pa bom že 5-ič rodila
.
danes se mi zdi, da imamo prav savno doma, smo kar vsi slečeni do spodnejga perila. komaj čakam nedeljo, ko obljubljajo ohladitev
septembrovka, če ti paše hodit ni nič narobe. jaz tudi še ogromno prehodim, tudi s kolesom se še vozim. še na kakšen hrib bi šla, če bi šel dragi lahko zraven, tako pa sama z vsemi ne morem, ker bi mogla malega gor nosit. že tako je veliko po rokah, še dobro, da je tako lahek
Kahlo, jaz sem jo v čistilnico nesla - ovčjo kožo
joj, torbe jaz tud še nimam pripravljene, pa še nabavit morm fiziološko in olje. tud cotke imam sam za prvo silo nekaj oprane, pa za iz P, večino pa sploh še nisme dobila
. pa posteljnino iama pripravljeno. no, upam, da čez vikend dobim še cotke, da vse operem in zložim v omaro.
no, držim pesti za vse, ki imate preglede in za tiste, ki se vam/če se vam, kaj že dogaja
lepo bodite
< Sporočilo je popravil san -- 25.8.2011 14:10:57 >