IZVIRNO SPOROČILO: anastazia
aha, vidm, da nism edina s popadki :)
sem rekla, da vam pišem o svojem trenutnem stanju in kaj bi ve naredile.
od ene treh zjutraj naprej imam popadke na 10 min, ampak to so bolj krči, podobni menstrualnim in trajajo
komej ene par sekund. pa seveda mi otrdi trebuh. ko popustijo, sem čisto normalna. hodim naokoli, zdaj jem zajtrk itd. so pa se 'popadki' zgostili na pet min, ampak intenzivnost je ful slaba. vem, da popadki, ki so na 5 min, so že ubijalski, ti pa niso...še kar naprej kot taki, menstruacijski, in primejo za 15 sek in popustijo ...
danes zjutrej sem imela rjavkast izcedek, se pravi čep. voda pa - hm. ker je zdaj tako vroče cele dneve in noči, tudi ponoči nisem mogla vedet, ko sem šla lulat, ali je šlo malo plodovnice ali sem zašvicala...
jej jej...
bom počakala na vaše odgovore, preden pokličem porodnišnico.
hvala in lp vsem!!
anastazia, pri mojem prvem je bila podobna zgodba, s tem da celo brez krčev in brez čepa. Samo nisem vedla al je švic al plodovnica al urin ... sem klicala porodnišnico (da ne bi zastonj hodila in jim gužvo delala), pa mi je rekla, naj se kar pridem pokazat. Jaz sem vse lepo na easy naredila - tuš, pa kosilo sem pojedla pa še nekaj sem pakirala, potem me je pa možek peljal v P in so mi rekli, da grem kar rodit ... sva bila oba čist v šoku ... to je bilo približno ob 17:30, ob enih zjutraj je pa prijokal na svet najin sonček ... Je pa res, da se do ene pol desetih ni nič konkretnega dogajalo - takrat so mi predrli ovoj, pol je blo pa bolj pestro ... če boš klicala P, ti bodo itak verjetno rekli, da se pridi pokazat, ker oni po telefonu ne morejo ocenit, kaj se s tabo dogaja ...
Drugače je pa tudi za mano ena slaba noč. Skoz me je neki špikalo in bolelo, nisem se mogla namestit za spat, nisme vedla, a mam popadke al mi samo psiha dela, ko sem pa končno zaspala, sem pa sanjala, da mi je voda odtekla in da sem zbudila moža, ki se mu pa ni nikamor mudilo in sem ga mogla pol ure prepričevat, da me mora peljat v porodnišnico ... in na koncu nism več vedela, a sanjam, a se to res dogaja - skratka, nič kaj pšrrijetno ... sem bila prav pomirjena, ko sem ugotovila, da nimam kakšne luže v postelji ... moj je danes cel dan po opravkih, tako da me vse skupaj še bolj psihira, ker me je zvečer kar konkretno trebuh bolel, pa nisem vedla a zato, ker sem jedla čudno kombinacijo jedi (ne se smejat: čokolešnik, pol pa nektarine

) al zarad česa drugega ... v glavnem, katastrofa ... poleg tega pa jst še niti slučajno ne bi šla rodit, ker imam še več kot 2 tedna do PDP ...
Vse, ki kolesarite, hodite, se kopate ... dokler vam paše, po moje ni nič narobe. Ko pa čutiš, da je preveč, pa pač nehaš ... Jaz sem v prvi nosečnosti ful prehodila, tud v razne klance sva lezla, pa ni bilo nič hudega ... zdej imam mal več težav (križ .. leta pa to

) in enega sončka, ki je že itak aktiven, tako da ne lezem glih velik naokrog, ampak se pa tud ne obnašam, kot da sem bolna ... nosečnost je pač stanje in ne bolezen. če maš probleme, več počivaš, če jih nimaš, pač počneš tisto, kar lahko ... ne vem, kje je problem ... tiste pametne mamce s komentarji pa ... joj, bi jih kar nekam poslala. Zase nej se brigajo ... jst bi jim tud lahko rekla, da naj pri svojih letih v najhujši vročini doma sedijo, da jih ne bo kakšen vročinski udar ... ampak vsak naj skrbi zase, a ne? Boste vidle, kako so šele potem pametne, ko bomo vozičkale - vse vejo, zakaj otrok joka, pa da je premal / preveč oblečen, pa da ga je treba podojit sred parka (po možnosti med klepetom z njo ...

), čeprav imaš 3 minute do doma ... itd .. skratka, najboljš da se že zdaj pripravimo na kup "modrih" nasvetov in se jih naučimo preslišat
Uf, sem se razpisala ... se opravičujem ... pa boste vsaj imele kaj za brat ...