če te zelo skrbi res raje pokliči svojo G in prosi, da se prideš pokazat. jaz našo frčo kar lepo čutim. če se mi kdaj zdi, da premalo se grem pa na posteljo zleknit na bok in čakam in takrat po največ minutki že začne s svojimi akrobaciji. seveda na mojo pobudo - jo božam in mal narahlo žokam
mmm,
jaznoseča, tole pa slastno zgleda
pomarančika, držimo pesti
vintage, meni je včeraj ves dan trebuh otrjeval, oziroma je bil kar skoz trd, zvečer so se pojavile še bolečine v križu in trebuh mi je fajn dol pritiskal, ampak ponoči se je vse umirili
srečka, najprej pregled in ctg, potem britje, klistiranje, nato eno uro čakaš pred wc-ji, potem pa v sobo in ti predrejo mehur, da izteče plodovnica. če se začnejo popadki sami je to to, drugače pa ti še kaj za popadke dajo. aja ker sembila zaprta, so mi dala tudi neke svečke za odpiranjeo ob prihodu v P.
2.2. super za dobre mere
drugače pa ja, men so pri meritvah tud že enkrat precej kiksnili, no na srečo je bilo potem vse ok.
shamsia, mogoče popek ali pa lavie al pa spletna trgovina next
pigy, držim pesti da bo vse ok. velikosti ploda nimaš, imaš pa BPD - TO JE GLAVICA MERJENA OD ENE DO DRUGE STRAni prečno in je 9,3 cm (to je super, ker ni prevelika) obseg glave 33,4 cm, pa obseh trebuha 33,1, dolžina stegnenice 7 cm, težka bo cca 3 kg
no, pri nas je pestro kot ponavadi. jutri se začne šola, pa vrtec. danes mi je uspelo še nekaj pomalat v predsobi in otroški, zdej morm pa mal otroke ven peljat, ker so že čisto divji
uživajte