IZVIRNO SPOROČILO: Spellybelly
Katere nastavke za dojenje ste kaj kupile? Jaz tega še ne poznam, pa sploh ne vem kakšni morajo bit, da so dokaj fajn?
Ali boste cunjice za
vzele že same s seboj, ali jih bo prinesel oči?
Jaz imam še kar nekaj časa do PDP, pa me že zdej kakšen dan kr mal šraufka.
Zame bo to prvič in me je kr malce "strah"...oz. tako zeeelo si želiva spoznati najino živahno detece, da že komaj čakam!
Upam, da sem pripravila vse, mam občutek, da bo nekaj manjkalo...ampak to je pri meni itak vedno tko...al grem na dopust, al mamo doma kaj,...na koncu je pa konec dober, vse dobro!
Drage mamice, lep sončen dan vam želim!
Nastavkov za dojenje nimam in upam, da jih ne bom potrebovala, tako da ti pri tem ne morem pomagat.
Cunjice za

bo prinesel oči (ampak mu jih moraš pripravit - jaz sem jih že dala v eno vrečko pa 5x sem mu povedala, kaj je to

)
Ej, mal "strah" nas je vse - jaz po eni strani že komaj čakam, po drugi me je pa strah .. pa skrbi me, kako bo naš 3-letnik zdržal 3 dni brez mammice, pa ... ampak na koncu bo vse OK, nič bat ... se mi zdi, da me je bilo pri prvem manj strah ... al sem pa že pozabila - tudi to je možno ...
Če nisi pripravila vsega, boš pač očija pošiljala po trgovinah ... Naju je prvi malo prehitel, tako da je moral očka kupovati modrce za dojenje, pa je tud preživel

Sem ga vprašala, če mu je blo fejst nerodno in je rekel, da ni blo prehudo ...
jaznoseča, ena
spremembica za seznam ... pa tud če ne boš naredila, nič hudega ... sem šele zdaj opazila, da sem pod 11.9. uradno imam pa PDP 12.9. Pa ni treba samo zarad tega zdej novega seznama pripenjat ...
Tako, grem naprej zlagat cotike ... Zdej se že boljše počutim, ker imam št 50 - 62 vse pripravljeno, ostalo pa čaka v škatlah - edino eno rundo sposojenih (večinoma 68) moram še poslikat pa dat v škatle ... (jaz jih kar poslikam, da pol točno vem, kaj moram komu vrnit ...).
Lepo se imejte, vso srečo na pregledih in v porodnišnicah pa se tipkamo ...