Dobro jutro.
Najprej čestitke vsem mamicam: klavdija, TDiemat in srečka84, veliko lepih trenutkov z vašimi sončki in čim manj utrujenosti!
pomarančika, tebi pa srečno danes!
Mate0ja, tudi mene še čaka nakup jesenskih oblačil za našega 3-letnika. Itak je vse prerasel ... samo ne vem, kdaj bom uspela skočit do Rudnika, pa čeprav je samo par minut do tja ...
ivanjščica, ja mene tud boli trebuh in verjetno je to dejansko zarad gravitacije ... eh, še malo bomo zdržale, a ne? POleg tega poznam tudi pekočo bolečino na vrhu trebuha, ki jo je opisala san. Ampak to pač paše zraven ... Sem pa danes zjutraj (ob 4h) že mislila, da bomo šli via porodnišnica ... me je začel trebuh bolet (tko kot pri menstruaciji), pa v križu me je špikal, še mal mi je blo slabo poleg vsega,
pa ni hotla nič migat ... in sem potem zbudila moža, pol sva pa eno uro klepetala, pol je blo pa boljš ... bogi revež, zdej je moral pa otroka v vrtec peljat pa po nekih opravkih ... jaz pa lahko počivam ...
glede streptokoka - jaz se nisem šla testirat .... vsaka pač naredi po svoje - enako kot potem pri cepljenjih za npr. rotavirus al pa klopni meningitis ... ne obsojam nobene, ki tega ne gre delat, in ne trdim, da tiste, ki to naredijo, zganjajo paniko ... vsaka zase se pač mora odločit in to je to ...
strije ... na trebuhu niti ne, jih imam pa lepo zalogo po nogah, ko sem se v najstniških letih zredila, potem pa čez poletje shujšala ... pač, če pa pride še kakšna na trebuhu zraven, pa ... kaj naj? In vse noro drage kreme nimajo glih ne vem kakšnega učinka .... odvisno od tega, kakšno kožo imaš ...
Nič, gremo počivat ... če se kakšen septemberček odloči pokukati na svet, pa srečno!