IZVIRNO SPOROČILO: mama11
Mene je pa začela boleti sramna kost. Pri prvih dveh nosečnostih me to ni dajalo.... A to pomeni, da smo blizu?
mene že kar nekaj časa, pa se nič kaj ne dogaja v tej smeri, bi rekla, da je povezano s tem, da imaš že dva doma
flneja, naš mali je tudi brez težav danes ostal v vrtcu, čeprav se je potem, ko sem prišla ponj malo pritožil, ampak je bilo medtem, ko je bil sam vse ok. me pa isto skrbi kot tebe, le kako bo potem, ko pride novo detece..
ojej
princess, mene bi po moje kap, pa da te potem še domov pošljejo. držim pesti, da bo vse ok do naslednjega pregleda. drugače pa na hrbtu res ni priporočljivo spat, jaz itak sploh ne morem že ene 3 mesece, se kar dušim zraven. sej samo še malo, pač iz enega na drugi bok - tko se jaz vso noč premetavam, pa je
glede
presredka je men babca rekla, da je to en larifari, tko kot kreme prosti strijam. tisti, katerih presredek ni elastičen bo itak počil, ravno tako je s kožo.
sunny dream, v lj res ne spuščajo nikogar razen partnerja. ko sem bila nazadnje tudi otroci niso smeli prit. no itak sem imela vedno tako ”srečo”, da je bila prepoved obiskov za vse razen moža. sej za druge mi ni toliko, ampak otroke pa pogrešam notri. no, moja mama je vseeno poskusila, pa ji ni uspelo in tastu tudi ne.
karin, jaz sem kar precej o tem razlagala otrokom skozi celo nosečnost. najmanjša razlika do sedaj je bila 2 leti in ta naš pobič je vse štekal in razumel in zelo lepo sprejel bratca. sedaj bomo imeli pa 16 mesecev razlike in malemu tudi veliko razlagam o tem, ampak nimam pojma, koliko on to šteka. bi rekla, da bolj ne. predvidevam, da bo kar nekaj težav, sploh ker je bil do včeraj ves čas z menoj doma. lahko pa, da me preseneti in bo vse ok.
je pa naš dve noči nazaj tudi kar sam splezal iz svoje postelje v košaro od dojenčka in se jaz zbudim ponoči, me je skor kap, ker ga nisme takoj opazila. potem pa le vidim, da iz košare noge ven štlijo, k je že predolg

. tako sem mu potem še za eno stopnjo znižala dno postelje, ker če b bil dojenček notri, to ravno ne bi bilo fino. se tolažim, da bo z vsakim dnem bolj štekal stvari in bo lažje razumel.
arabella, super novička. čestitke in držimo pesti