Hojla septembrke!!!
Naš mesec se počasi izteka, seznam vidim da se je že dodobra prevesil iz seznama nosečnic v seznam rojstev, zato naj vsem skupaj najprej iskreno čestitam! BRAVO MAMICE,VSE STE ENKRATNE! IN POZDRAVLJENI VSI SEPTEBRČKI NOVOROJENČKI IN NOVOROJENKE! DOLGO SMO VAS SANJALE IN ČAKALE, ZDAJ PA STE KONČNO TU! JUHUHU! Vsem tistim, ki pa še čakate pa naj vam hitro mine in naj bo tudi vaša porodna izkušnja prijetna!
Za seznam sporočam še preostale podatke, torej naš Martin je na svet prijokal (zelooo na glas) z 52cm in 3690g.
Na FB sem se nekaj malega že pofočkala, za RR pa nekako ni bilo časa (nasploh ga za računalnik in internet kar naenkrat ni več sploh
)... Zato naj zdaj na hitro še tukaj poročam, da je moj sonček prišel na svet s pomočjo urgentnega CR (so se zdravniki malo ustrašli, ker je CTG sporočal, da mu ob vsakem mojem popadku malo pade srčni utrip, pa niso hotli nič reskirat). Imela sem ful srečo, da sem naletela na enega prijaznega anastezista, ki mi je kjub temu da je šlo za urgentni CR omogočil da sem izkušnjo prestala zgolj s spinalno blokado in ne v splošni narkozi. Nasploh moram pohvalit celotno ekipo v LJ porodnišnici - vse od sprejemne sobe dalje so bili prijazni in pripravljeni pomagat prav vsi - od sester, babic in zdravnikov. Ena A!!! Glede na to kaj vse sem slišala in brala pred odhodom v P, sem pričakovala vse prej kot to, pa so bili res vsi enkratni! Uspelo mi je celo uredit, da je za dve uri prišla na obisk moja mama (sicer namesto moža, ampak vseeno super!). Tako iz moje strani za Ljubljansko porodnišnico res same iskrene pohvale! Sicer je CR potekal BP, vse skupaj je bilo zaključeno v 20min, okrevala pa sem tudi neverjetno hitro - kljub temu da sem rodila zvečer, sem že naslednje dopoldne skakala naokrog in se nasploh že v dveh dneh počutila odlično.
Sedaj pa sva z mojim sončkom doma že 15 dni, veselo se cartlamo in uživamo 100 na uro! Mali
pridno je (je prilezel že na 4040g!), spi (nocoj je prvič spal 6h v kosu - JUHUHU) in z vsakim dnem opazno bolj z zanimanjem spremlja okolico! Jutri pride patronažna, da opravimo prvo kopanje - me prav zanima kako mu bo kaj všeč vrnitev v vodo
Moram pa sporočit da nas je razveselil tudi naš kuža, ki je kljub temu, da je bil 8 let najin razvajenček in malo-da-ne edinček, Martina sprejel fenomenalno, brez kančka ljubosumja in je ob njem povsem sproščen ter veselo maha z repom!
OK punce, naj bo to zadost čveka iz moje strani... Lepo cartajte svoje sončke in sončice, tiste v enem kosu pa lepo božajte bušije - kmalu boste pogrešale brcike!