IZVIRNO SPOROČILO: Urša08
Sjmm ja medve sva zgodnji z Evo, pa men paše ker potem jo hitro dam spat ko domov prideve. Kolk časa boste sedaj na morčiju? Pa še eno vprašanje - mam višek malin kako jih ponucat? A imaš tud kak receptek k ni treba pečt? V glavnem vsaka ideja dobrodošla
pridne ste, sej men bi tud pasal zdej zju3 it, sam predn se moji mulčki skopljejo iz postelje je že popoldne
na morju bomo ceu julij, mogoče vmes okol 10tega, ko moj zaključi dopust pridemo za ene 3 dni domov k bomen glih tetka obiskala

, čepa bo šlo bol u izi s tetko, pa se vrnemo 31.7.
a bi kako
jogurtovo strjenko naredila...morm poiskat recept....
ali pa
zložiš baby ali albert piškote, namočiš z mlekom+ vanili, gor naložiš maline, poliješ z vanili ali malinovim pudingom, ko se ohladi še premažeš s stepeno sladko smetano..iii to je to
ali pa če želiš kr v kozarčkih nardit...nalomiš baby piškote, stepeš sladko smetano...vmes zamešaš skuto ali navadni jogurt iz lončka, potem pretlačiš maline s sladkorjem in vanilin sladkorjem, umešaš med zmes in potem nalagaš v kozarčke izmenično s piškoti...ful dobr zgleda v kakih visokih kozarcih, na vrhu pa naribaš mau bele čokolade
MAJ 19.2. 2009
VSI MOJI SONČKI