IZVIRNO SPOROČILO: patella
Mene so pa neki mozolji napadl
.
Uf, jst sem tudi vsa v mozoljih. Sploh čelo pa brada.

No, jst sem mela probleme z mozolji že prej, so se mi na vsake toliko kar "spahnili". Med nosečnostjo je bilo pa tudi včasih boljše včasih slabše, zdajle je pa obupno. In seveda jih "pridno" stiskam, ker res ne prenesem tistih nagravžnih belih pik!

Upam, da bo po porodu boljše.
Brce...jih kar konkretno čutim. Mogoče včasih preko dneva bolj poredkoma, zvečer so pa itak žurke. Pa seveda na šoli za starše sodeluje da je kaj.

Še 2x imamo to šolo, potem pa kar konec. Pa se mi zdi, de nisem nič kaj velik zvedela. Pa še baby handling nam bo odpadel, ker je predavatelj šel na bolniško. Pa ravno to bi znalo biti najbolj zanimivo in uporabno. No, saj upam, da mi bodo sestre v porodnišnici priskočile na pomoč in mi v prvih dneh razložile kako in kaj.
Hormoni me pa niti ne dajajo neki. Se mi zdi, da sem glede obnašanja kar ista kot prej. Se pa včasih z mojim hecava, da njega hormoni dajejo bolj kot mene.

Edino kar mi gre na živce je, ko reče de nimam trebuha.

Seveda ga mam, meni se sicer zdi velik, ampak v primerjavi z drugimi je pa res majhen. Ampak JE! Pa kar raste in raste se mi zdi. Kar se seveda pozna tudi na kg, samo se s tem ne obremenjujem.
Me pa še nekaj zanima. Brala sem, da ko se enkrat začne akcija in greš v porodnišnico, naj ne bi smeli jesti. Tiste, ki že imate doma kakšne škratke, če lahko malo razložite nam, ki nas to čaka prvič. Ker če tako pomislim, da vse skupaj lahko traja kar nekaj ur, pa da rabiš kar nekaj moči ob koncu, si ne predstavljam, da ne bi ničesar prigriznila.
Aja, pa še to. Pri DM-u sem se naročila na tiste kupone. In sem videla, da po rojstvu dobiš v prvem "paketu" tudi kupon za popust pri izdelkih babylove, kamor paše tudi previjalna torba. Zanima me, koliko časa rabijo, da pošljejo te kupone? Ker zdaj za nosečnost se mi zdi, da sem kar nekaj časa čakala. Toliko da vem, ali se mi splača počakat za tistih 25% popusta, ali naj kupim prej.
Želim vam kar se da lep dan, s sončkom obsijan!