IZVIRNO SPOROČILO: ursonok
Utrujenost
nekomu je G rekla, da je zdaj še prekmalu za to. Naj gre ta G nekam ... Čisto dovolj kmalu je. Jaz sem takoj, ko sem stopila v zadnji trimester, začutila noro utrujenost. Sicer vem, da je to pogojeno tudi s tem, da že imam enega otroka in posledično ne morem spati toliko, kot bi rabila, a vseeno. Verjamem pa, da bo samo še huje
Ne vem, kako funkcionirate tiste, ki delate po 8 ur in več v nekih pisarnah. In imate že majhen otroke. A se kar naspite ponoči? A se v službi ne zvalite iz stola? Ne padete v nezavest? Se ne zjokate od utrujenosti?
A spite potem, ko pridete domov? kako pa, če imate male otroke?
ursonok:

ti pa maš take zanimive :)
jaz delam v vrtcu, v skupini 2-3 leta, prejšnji teden sem bla sama, je šla druga vzgojiteljica smučat.. in sm mela dopoldan sama 14 otrok... pol jih je še v plenicah, vsi ležalniki in vse... sama

za vikende (petek,sobota) mam še faks, doma mamo kmetijo (kr veliiiiko, ampak k sreči sta to še bolj tast in tašča zadolžena, moj ma pa še s.p., tko da ga kr dosti ni... sicer dela doma, ampak vseeno .... tko da je kr pestro
doma mam (skoraj) petletnika, ki ga razganja na vse strani in še dlje, delal bi sto stvari naenkrat, skakal naokoli, vozil kolo, molzel krave..., ampak SREČA je še vedno tak zaspanec, da , ko je ura za spanje, pade dol in spi še vedno od 8h zvečer do 8h zjutraj in vsakič, ko smo doma (vikendi, počitnice) spi tudi še čez dan.. danes je šel spat ob 12h in smo se zbudili ob pol 4h
ko pridem domov sem včasih čist izmučena ampak.. kr nekako gre :)
sem te hotla vprašat kako je zdaj s tvojim merjenjem krvnega sladkorja? si ugotovila, kako se ti "obnaša" po jedi in po telovadbi?
jaz sem si danes kljub "sladkorni" privoščila kos torte... mmmmm.. samo sem mela prej sladkor 5.3, tak da pomoje ne bo panike.
še nekaj.. tiste, ki ste pisale o predavanju o ultivi in EA... a je za ultivo tudi treba bit na predavanju?
pa se spet opravičujem, ker vdiram v vašo temo.. samo,, aprilčice niso nekaj full zgovorne