Hojla,
razvajene in razgrete slovenske ritkice!
Nehajte jamrat, tukaj je bilo zjutraj -20, zdaj, ko je višek dneva, pa imamo -16. Pa še piha in sneg pada
Jaz sem pa že s pregleda!
Vse ok, izvidi, super, plodovnice dovolj, pretoki v možganih in popkovini lepi
. Mu je pa na hitro zmerila obseg glavice - 36,6cm!!! Tamala je imela ob rojstvu skoraj 4kg, glavo pa "samo" 35cm!
No, čez deset dni, 17., imam še en pregled, vmes moram pa poklicat do P in se zmenit za CTG - najbolje takoj 20. 2., ker bomo že zdavnaj donošeni.
MV je valda še vedno dolg kot ponedeljek, je pa "vhod" morda malo mehkejši - je lahko že "stlačila" notr zgornji del prsta
Skratka, vsi upamo, da se čim prej po 20. začne samo od sebe!!!
(Kar se mene tiče, lahko počaka tam do 22. ali 23., da bo za zihr ribica
)
Aja, v 36. tednu sem in imam +10kg. Sicer sem ves čas govorila, da več kot 10kg fore si ne dam, a sem danes kar dobre volje, pa na splošno sem si kar všeč, tako da si "podarim" še kak kg do konca
Populis
ja itak, ta naš blok je novogradnja (mislim, da 2008 ali 2009), totaln jajc, slišiš vsak gib zgornjih, spodnjih in stranskih sosedov, celo pogovarjanje, okna so zanič, ful mrzlo piha, radiatorji sicer kao na ful, ampak ne pridemo niti do +20 (razen kadar ful kuhamo), za povrh je pa eden včeraj začel se spuščat - ko ga zvečer ugasnemo, je zjutraj poplava
. Par dni počakamo v upanju, da je to zgolj prehodna "slabost", če ne, bo treba spet nekam klicat in nekaj urejat ... Aaa, kako mi gre to na jetra.
Dobro, da najemamo, ne predstavljam si, da bi se zapufala za tale jajc do konca lajfa. Upam tudi, da se nam uspe odselit, preden se vse skupaj podre
JJ - Gragamel
Zakon! Sama se ne bi mogla spomniti bolj prisrčne primerjave.
Nasploh je cela vlada ena velika katastrofa! Ko sem slišala, da bo Erjavec zunanji minister, sem se že skoraj odločila, da vrnem pasprot. A ker je edina alternativa poljski pasport, bom pač še malo potrpela
.
Problem pri tej gargamelovski primerjavi je ta, da je tisto risanka, kjer dobri zmagajo, Gargamel pa nasrka, tole naše je pa žal neka resničnostna farsa, kjer ... dobrih pač ni, slabi se pa med sabo koljejo ... Mi pa gledamo in se smejimo skozi solze
Krofi
zgledajo res lepi, a meni nikoli niso bili preveč okusni (kar seveda ne pomeni, da se z njimi nisem basala).Tu na Poljskem so mi všeč, ker imajo krofe z advokatovo kremo (jajčni liker, ali nekaj takega - vanilija plus rum, al kako). Mmmmm. Tega sem lahko pojedla na tone. No, taka hrana je zdaj zame preteklost, a ni panike - nimam nič domotožja
Popoldne moramo pa v izposojevalnico kostimov. Imajo jutri pri tamali v vrtcu pustni ples (ali nekaj takega). Upam, da bomo dobili kakšno "strašno, grozno" žival
(sem se prejle spomnila, da sem ji včeraj po kopanju pozabila postriči nohte, ampak si pravim, da je to ok - bo jutri vsaj v stilu: grozna žival s kremplji
)
Nič, zdaj pa delat!
papa