dobro jutro!!!
no, al pa že bolj dober dan
sm bla sicer že bolj zgodna, ampal sem si vzela danes bolj na easy... je mali danes šel v vrtec in mam res "dopust"
.
sem mela zajtrk eno uro, brala časopis, potem sva še z mojim govorila po telefonu, ker je on v službi... in evo, zdaj sem na forumu. odvisnica
sem prišla na svoj račun, kar se krofov tiče. ko sem malega odložila v vrtcu, sem šla v trgovino po 5 krofov in jogurt in sem pojedla dva!!!
ne vem, če bo tole ravno najboljše za mojo sladkorno,ampak.. si nisem mogla pomagat, so bli taki neverjetni lušti, da.... no comment. ne vem, če sem že sploh kdaj v življenju pojedla dva krofa naenkrat.
no, na kilah se mi najbrž ne bo prav poznalo, sem zdaj na 57.8 kg, danes pa sem začela 32. teden, tak da sem do zdaj na dobrih +3,5. me pa malo skrbi, kaj bo pokazal merilec krvnega sladkorja čez slabo uro.
sem pa namenjena na CSD, lovim zadnji dan za vlogo za uveljavljanje družinskih članov in grem potem še v trgovino, valda po moko, olje in marmelado za krofe, moram še poskusit naredit domače
se mi že kar malo meša od tega razmišljanja o krofih.
jaz sem tudi kupla tisto multi mam kremo za bradavice, upam, da bo. ker si full želim dojit, sam sm že parkrat sanjala do zdaj, da ne morem, oziroma, da naš dojenček noče mojih joškic
danes greva prvič v šolo za starše, samo.. nama itak ni obvezna, ker grem rodit v kranj. tako da, če bo full krnekaj, ne bova hodila... jaz imam namen it samo na neko sredino predavanje za ultivo, ki ga imajo vsako sredo baje v porodnišnici.
glede železa
sicer je še prezgodaj za regrat.. ampak moja mami je imela strešne težave pri nas 4(smo 4 sestre) z železom, in je jedla neke tablete.. zame je bila noseča v točno istem času, kot sem zdaj jaz, pa je na pomlad jedla neomejene količine regrata.. baje ima full železa. tko da, se splača poskusit. v tem času pa mogoče nadomestit z rukolo?
aja.. še neki .. zdej k lih omenjam sočasnost moje nosečnosti z nosečnostjo moje mami..
jaz imam rok 9.4., en dan po svojem r.d., to je letos velikonočni ponedeljek. ko je bila moja mami noseča zame, je imela rok 8.4. in to je bil velikonočni ponedeljek, jaz pa sem rojena na rok. kakšno naključje
ker ti velikonočni ponedeljki so itak odvisni od lune in teh velikonočnih dni- glede na luno.. letos pa se je poklapalo še z datumi.. po 27 letih