Pa se še jaz oglašam po zelooo dolgem času. Sicer sem vas pridno brala, samo napisla pa nisem nič
.
Najprej čestitke vsem, ki so že dobile svoje sončke. Pridno se crkljajte, in da bi bile vse čim prej doma.
!!!
Glede imen imava mdva tudi že nekaj časa izbrani dve, za fantka in punčko, čeprav naj bi bila naša
. Samo za vsak slučaj
.
Sem pa v petek končala s slučbo - en mesev dopusta, pol pa porodniška. Imam pa še kar dosti dela. Sobila sva polno stvazi za našo miš - oblekce in drugo opremo (vsi že imajo otroke, sva zadnja, pa sva ogromno dobila in to ful luštkanih zadevc). Zdaj me čaka pranje, pospravljanje, rihtanje sobe,... Samo bo laže, glede na to, da bom cele dneve bolj doma.
Se mi pa prav pozna, da sem vedno bolj okrogla in okorna - sem zadnjič mojemu rekla, da se počutim kot nasele kit, pa je rekel, da preveč Discovery gledam
.
Danes je bil dragi dober - sem se zjutraj k njemu stisnila, pa je rekel, da je bilo ful luštno, ko ga je mala miš v hrbet brcala. ja, zjutraj je ponavadi precej živahna, pa čez dan tudi, zvečer pa malo manj.
Smo pa vstopili v 33. teden. Imam napoved, da znam toditi ene 3 tedne pred rokom, ker imam kratek maternični vrat, no pa bomo videli. samo da ne bo konec februarja, ker mojega takrat skoraj en teden ni doma, ker ima službene obveznosti. Bo pa šel z avtom namesto avionom, če bi se sličajno kaj začelo dogajati, da bo vseeno lahko prej doma.
Tako, zdaj pa se grem naprej ukvarjati s cunjcami, moj pa naprej montirat obrobne letve po stanovanju, da bo prenova do prihoda novega člana končana.
lepo se imejte