IZVIRNO SPOROČILO: patella
Maškare: Tiste, ki ste že mamice - a ste svojim škratom že kupile kake fajne kostumčke? Jaz iščem kakega plišastega bolj debelega. Ampak so ful dragi!
Zuza: Superfajn slišat, da mali tako lepo napreduje in da se boste lahko kmalu cartali v toplem domeku!!!
Dobro jutro!!!
jst sm se fino naspala in sva se že najedla z malim, ati je v službi, mal pogledamo Živ Žav, potem pa projekt cunjice in kuhanje kosila :)
Kar se maškar tiče- v Mercatorju sem videla full enih kostumov, za čist ta mlajše in za bolj velike
So mel tud plišaste. pa se mi niso zdel tok dragi, okrog 10 eur, za Spidermana je celo samo 5 eur

Midva z malim greva v ponedeljek al pa v torek malo pogledat, ker zdaj še ni "odločen" kaj bi bil, sicer ne bom nič komplicirala, sam ne more se odločit al bi bil Spiderman al kavboj al smrkec :)
so pa meli tudi v Tušu eno reklamo za kostume, ravno tako ne predrage..
Zuza: čestitke še od mene!! Upam, da vam gre še bolje vsak dan in da boste kmalu vsi skupaj doma!!!
imate kaj snega? pri nas je že slabih 10 cm, pa še kar pada. še dobro da mi ni nikamor treba it danes.. nimam volje,pa še -12 stopinj je.. brrrrr.
si grem skuhat en kapučino