jaz imam pa se pol urce, potem pa pocas domov. Sem vceraj ful dolgo delala (se zmeraj dolgorocni model za diabetes), ker smo dobili napacen model od stranke in seveda rezultati po kalkulacijah niso bili pravilni (niti niso mogli bit, ce smo dobili napacne specifikacije
GRRRR... ze v tretjo!) In ko smo ugotovili, da zadeve ne stimajo, se je kar naenkrat nabralo v sobo polno ljudi in vsak je imel svojo idejo, kaj je narobe in kako bi moralo biti, v bistvu se je pa vse skupaj vedno bolj kompliciralo in vrtelo v krogu... pa vsaka stvar je padla na eni od zahtev! Kot ponavadi! No, na koncu itak nismo nikamor prisli, dokler jih nisem vljudno ven vrgla, da sem se zbrala, naredila model po svoji logiki, napisala dokumentacijo, zdaj nas pa razvoj caka drug teden... pa v bistvu sploh ni tako zakomplicirano, ampak ko ljudje en cez drugega vpijejo o distribucijah pa o stopnjah rasti pa o kljucih v bazah podatkov in o molekulah, segmentih itd...
Ja tudi moje sefe panika grabi, ker imamo sicer uradni rok konec meseca, ampak dejanski rok pa doloca mala posast v mojem trebuhu! Tako da vsi poskusajo ugotoviti kaksno metodo, ki bi odlozila porod (jaz poznam samo take, ki ga pospesujejo
). Ampak drzite pesti, da nam rata vse dokoncat naslednji teden, ker potem grem pa jaz pocasi via Rim...
Dude sva midva dobila kot promocijo v raznih trgovinah... vec kot to ne misliva kupovat, bova ze pol, ce bo treba. Ampak tudi upam, da se ne bo navadil...
Tudi meni otrdeva trebuh - vcasih in nebolece... Ma se ne sekiram prevec. Imam itak obcutek, da se ni cas, da se akrkoli zgodi...
Modrci pa tud mene zanimajo... Zaenkrat sem na 75C pa pojma nimam, koliksne bom kupila za pol... mogoce 80D??? Sicer pa mislim, da je tudi Jada omenjala kar mrezaste hlacke kot nadomestilo... jaz bom verjetno vzela najcenejse iz HMa, da preverim stevilko. potem bom pa kaksne lepse kupila.
Glede spalne srajce za dojenje si bom pa jaz pomoje predelala nekaj t-shirtov, ker jaz moram imeti rame ponoci obvezno pokrite, sicer ne morem spat... bom spredaj par gumbkov nasila al pa kaksne trakce za zavezat. Imam par starih majc, ki kar cakajo na predelavo...
Sirenetta tebi pa cestitke za deklico!!!
Tosja, pa bos delila datum z nami???