Heeej, gofle
!
Rabm 100 let, da sploh čez vse poste pridem
- no, sej je prov, le tako naprej!
Pust: No, zdej sm dobila na bolhi en kompletek za levčka, tko da se bo tamala letos preobrazila v afriško zverinico
. Upam, da se bova tut midva napravila, ker že 100 let nisva šla v maškare. No, bomo vidl.
Krofi: Vsaka čast tistim, ki se jih lotite pečt. Se mi zdi, da krofe je pa res zaj*** nardit, posebej take z belim paskom okol.
Jaz bom verjetno kar buhtljne spekla, krofe bo pa itak tašča nabavila. Ko sem jaz prišla k tej bajti, nism mogla verjet svojim očem, kok zlo velik krofov pokonzumirajo 4 ljudje v tej hiši. Torej, vsak dan (se prav soboto, nedeljo in torek) je šla tašča v pekarno in kupila cel plato srednje velikih krofov (se mi zdi, da jih je notr 24) in to so zmazali kot nič.
. Jaz sem sam debelo gledala, ker sama že od nekdaj ne maram krofov in sem jih v celem življenju pojedla mogoče 5. No, sej tut drugih sladkarij ne maram in tega tle sploh ne razumejo, ker se tega res poje na tone. Zvečer pred TV tast in tašča od šuba zmažeta škatlo piškotov, tavelko čokolado pa še kej za zraven. Pol pa tašča jamra, da bo mogla mal manj kruha pojest, ker ne more nobene kile dol spravt
. Ja, najbolj je kruh v uržah
Horoskop: Mah, jaz nism preveč za te zadeve. Sama sem strelec in moj karakter popolnoma nič ne ustreza opisu v horoskopu.
Mraz: Sm prej tamalo v vrtec z vozičkom peljala (mamo cca.15 min hoje do tja) in moram rečt, da mi ta mraz brez vetra in glih mal snegca prov sede. No, čeprov se že močno veselim toplih dni. Srčno a upam, da se ta mraz ne bo potegnil v marec, Ko bo tamal prišel, ker si ne predstavljam ždet doma, brez sprehodov.
Glede diplome: Btw
, hvala a čestitke! Ene ste sprašvale, če se mi je oddahnil.... O, ja, ja
. Pa še kako. Sm še kar precizno načrtovala diplomo pred porodom. Sicer sem nameravala diplomirat že veeelik prej, še pred prvim porodom al pa mal po njem, sam nism v času prve nosečnosti mogla opravljati vaj, ker so me zaradi une svinjske gripe poslal domov in se mi pač ni zdel vredno izpostavljat sebe in tamalo kakim okužbam. Cepit se pa tut nism hotla. In tko sm bla doma pol leta, nardila sicer tiste izpite, za katere sem mela pogoje, ostalo me je pa lepo počakalo. No, in pol gre eno leto brž okol. No, pa sej sm mela komi 26 let. Ampak nima veze. Jih je še kar nekaj iz moje generacije, ki jim manjka še kar nekaj izpitov do konca, ki so si vzeli vse skupi mal bolj na izi, so šli kam na potovanje, mal pavzirali,... Vsak po svoje. Aja, pa še to sm hotla rečt, da me sploh ne preveva nek filing, da sem diplomirala. Nism skakala do stropa, ko sm nardila ta zadn izpit. Lohk bo pa še pršlo za mano.
Imena: Pr nama za punčko ni bil problem se zedinit, pr fantku pa veeeeeliiiiik. No, kak mesec nazaj sva sicer prišla skupaj in sva imela zbrano eno ime. Par dni nazaj pa sm jaz slišala še eno kjut ime (jih je samo 10 v SLo, sam ni neki ful eksotično, ker jih ne maram) in ga povedala mojmu in mu je bil celo všeč. Zdej sva pa spet v dvomih katerga izbrat. Jebelacesta!
Ste pa vse ful skrivnostne! Skor nobena noče izdat, kako bo nasledniku/naslednici ime!
Aja, še primerjava Janša-Gargamel - zmaga, res.
Tamala je res faca. HEhe.
Zdej pa grem mal pobrskat, če je kaka kul ponudba za vikendpaket na morju, da bi z možkom mal odpeketala na oddih brez tamale, ker če zdaj zamudiva to priložnost, pol sva spet vsaj dve leti "pečena". Čeprov mi je kar malo bed zarad tamale, ker je še nism pustila prespat kje drugje brez mene ampak mislim, da bo to vsem koristilo. Mal generalke za tamalo, preden gre mami v porodnišnico, da bo videla, kako je "gvirat" brez mamice.