IZVIRNO SPOROČILO: tosja
IZVIRNO SPOROČILO: caelia
Tosja, oprosti, sem pozabla.. maš ti tudi nosečniško sladkorno in zato ne smeš sladkega? al maš kaj drugega?
Ja, jaz sem tista edina...
no, saj jaz mam tudi.. ampak.. se pregrešim...
pa zadnjič na merjenju na UZ, je bil naš mali/a velik 1600 g, kar je baje povprečje za 29/30 teden se mi zdi. s tem, da sem kr precej "grešila" pri hrani

in mi potem reče G.. no, če vi nebi držali diete, bi bil vaš otroček zdaj že prevelik...
jaz sem si pa mislila... no, najbrž, če bi se je držala, bi bil zahiranček.. ker dokler sem se je strogo držala, so mi šle kile samo DOL! in ne verjamem, da je blo to ravno dobro za

, ker se že do prej nisem skoraj nič zredila.
sem ti pa hotla rečt, da poskusi z zeleno solato.. meni zmanjša slakdor res ful! pač eno skledo solate pri obroku poješ.. al pa kako svežo zelenjavo.. jaz mam paprike rada... in sploh ni panike.
večraj zvečer sem bila noro lačna in sem ob 10h pojedla eno res veliko hruško, sladko kot nevem kaj.. in sem mela zjutraj sladkor 3,2.... zjutraj sem pa pojedla dva krofa.. in sem mela sladkor 5.9... tak da..
ti pa nisem nič fovš, če se moraš res full držat-- jaz si bom v torbo za porodnišnico pripravla eno taveliko Milko s keksom in eno z jogurtom....
ursonok: moj sinko je ob rojstvu ostal brez biološke mamice, je umrla. Po enem letu in pol po tem dogodku sem spoznala njegovega očka ( k je isto star kot jaz) s katerim sva se zaljubila, si zrihtala svoje stanovanje-hišo, se preselila in poročila.. zdej sva skupaj "že" 3 leta in pol in pričakujemo našega prvega dojenčka...

meni je full lepo... mali me že dve leti kliče mami (ker od začetka me je po imenu) in smo čist ena navadna slovenska familja :) zdj mamo še isti priimek in če ravno naglas ne razlagam, ,pač noben ne ve, da mam posvojenega. sam ker pač s tem živim, mi ni težko o tem govorit. In tudi mali pozna vso situacijo, je star zdaj 5 let.. tko da... mi se mamo fajn