IZVIRNO SPOROČILO: čebela1
IZVIRNO SPOROČILO: kendicka
eno vprašanje, ali katera pije čaj iz malinovih listov? kdaj se ga lahko začne pit?
kaj pa masaža presredka? ali katera to izvaja? midva sva probala prejšnji teden, pa moram reči, da je prav tečno in neprijetno ... no, saj nisem pričakovala kakšnih užitkov ob tem
, ampak, da mi bo tako tečno pa tudi ne. tako, da ne vem ... hkrati pa tudi nisem prepričana, če je ok ta masaža zame, ker imam kar precej težav z vaginalnimi vnetji.
evo jaz ga pijem... ni ravno "bogvejkaj" ... ampak zanič pa tut ni
jaz si naredim 1-3 skodelice na dan
malinov caj: jaz sem ga tudi zacela piti prejsnji teden (dopolnjen 34. teden). Pijem ga zaenkrat redno, koliko bo pa pomagal, pa ne vem... Eno skodelico na dan in bom povecevala do treh na dan zadnja dva tedna pred porodom. prav tako sem zacela z
masazo presredka... ampak je tako zoprno, da ne vem, no... Vse nekaj pece, boli.... ah

Sicer nimam tezav z 'dostopom', sem se zmeraj kar gibcna na sreco. Telovadba pri tem res pomaga. Ampak izgleda super smesno, ko 15 nosecnic kolovrati in rogovili z rokami in nogami... Si vcasih predstavljam, kako izgleda to za zunanjega opazovalca. Prav elegantne nismo, no
Sem si pa tudi jaz izmerila
obseg trebuha - na 101 trenutno. To ustreza 12 kg plusa v 35 tednu. Sem pa vesela, ker se vedno spravim gor kavbojke od prej, samo zapenjam jih z elastiko - kar pomeni, da je res slo vse samo v trebuh in prsi. Fine by me
Nas bo po
horoskopu ribica, bomo pa po vrsti - vodnar, riba, oven - bomo videli, kako bo slo. Upam samo, da res ne bo kaksen cmeravcek. Ne maram obcutljivckov. Ampak ker se zarecenega kruha najvec poje... bom verjetno pristala z jokico, ki jo bom imela najraje
Imena sva pa midva za puncko in fantka imela izbrana se pred nosecnostjo. Glede na to, da sva toliko casa cakala in se pripravljala na dve crtici, bi bilo ze cudno, ce ne

Povem pa tudi jaz ne, kaj bo...
Sva se pa odlocila, da bova prijatelje in druzino vprasala za predloge za imena in jih zapisala za spomin... Rimljani so rekli "Nomen est omen"... Prav zanima me, kako si predstavljajo najinega bibota - za vsako od predlaganih imen bova zraven napisala pomen. Mislim, da bo tudi za malega zanimivo, kako so si ga najini najblizji predstavljali...
Hov hov - preberi si tukaj glede presredka:
http://www.mama.si/forum/index.php?topic=24250.0;wap2 Sicer pa jaz tudi se
pridno delam, ampak se mi sploh ne mudi na porodnisko. Saj sem ze pisala, da je meni v sluzbi superfajn. Tiste, ki ste doma, dajte mi povedat, kaj pocnete cele dneve??? Jaz imam se 7 dni dopusta, ki bi ga lahko ze koristila, ampak sem se zmenila, da mi ga kar brisejo. Mogoce si bom vzela kaksen dodaten teden doma ob koncu porodniske (moj sef dovoli, da si pises ure, ceprav si kar doma - ni svoh, tudi z financnega vidika ne... )
Sicer pa mislim, da je z mano nekaj narobe in da sploh nisem noseca... Danes po 10 urah v sluzbi mene prime in sem klicala mojega, ce greva kam plesat, ker se mi je nenormalno zuralo...

Je mislil, da se mi je sfecljalo...

Ampak kaj naj, ce imam pa ful energije pa nic nosecniskih tezav... (ok, malo, ampak ni omembe vredno).
Evo, grem spit en topel kakav, da me pomiri in izbije trapaste misli iz glave... Mogoce me pa malo polna luna trka???