08.08.2011, 08:14
Tu pa ni kaj razmišljat...bolniška seveda.
Kako pa si sicer predstavljaš, da bi lahko delala? Jaz tu nimam (na srečo) nobenih pomislekov in moja G tudi...niti slučajno ne želim izpostavljati zdravja mojega zakladka, moja služba je tud taka, da niti slučajno ne morem funkcionirati z vrtoglavico, glavobolom.
Zdravje mojega
in moje zdravje sta na prvem mestu!!!
in nič me ne prepriča v nasprotno, še najmanj, da je bolniška slabše plačana in da bo porodniška nižja...pa kaj!!!!!
08.08.2011, 12:51
Pokliči ali pojdi do osebne in se z njo pogovori. Ona je pristojna za tvojo bolniško in 1 mesec ti lahko da ona, potem pa boš dobila nadaljna navodila od G (naslednji teden). Toliko, da ti osebna odpre stalež, potem paboš itak imela črno na belem. Po 1 mesecu pa greš itak na komisijo.

,da o prsih ne govorim,ki so zelo občutljive vrjetno tut na pogled
je čisto druga zgodba, kjer me nič od tega ni doletelo, kvečemu nasprotno----> bila sem polna energije, vedno nasmejana,brez krčev in slabosti
zdj si pa mislim, da bom vsak čas zaspala kje.
in me dragi tolaži s tem da najin
vzame vse potrebne vitaminčke in minerale ki jih porebuje za rast ostali odpad pa zavrže :) dobra tolažba a ne
...brez vseh slabosti...
ta velikega
Fuj, kakšno poletje
No, pa pri nekaterih cenah tudi. No, saj za to bo še čas, da neki izbereva.
in devetih mesecih, se je rodil zame najbolj popoln fantek na svetu in še sedaj je moj sonček
, saj vas še kako razumem.
. Tudi jaz prihajam danes vsa
ker sem zmatrana u ibr. Cel dan slabosti, vse mi smrdi, tako da sem res kot cunja. Kar vlečem se kt ena meglica