11.08.2011, 16:53
Sedaj pa se navadi, da tega ne bo več in boš uživala v nosečnosti!
Sem se ravno zaradi podobnih
postov začela manj oglašat, ker mi je kr na psiho udarlo...
Pa kje piše, da si
, ker ti je slabo, ker si utrujen, ker te bolijo prsi, ker....... Sem težila moji sestri,ki je iz zdravstvene stroke in ima
Je rekla, da so v
takšna nihanja in da zelo pogosto (kar se je zgodilo meni) po 8t težave izzvenijo. Glede na to, da sem v prvi
imela en in edini znak - ni bilo menstruacije in
sem tokrat pa res bila naspihirana
Pomagal je odklop od RR-ja
sicer kratek, a vseeno
Moje slabosi so se po dobrih dveh intenzivnih tednih prenehale
tud vrti se nič
pa prsi po starem
Ker pa sem izredno nezadovoljna s svojo osebno G sem bila danes na samoplačniškem UZ
Naš
je velik že nekaj čez 4 cm
dopolnila pa sem točno 11t
danes je še bilo detece premajhno za NS - tako da gejte tiste, ki ste se zelo hitro prijavile. Velik mora biti 4,5 cm
Sem že poskušala poiskati
z AS, a ga še nisem našla, tud sestra mi ga danes še ni našla. Tako, da bom poskusla spet po NS, takrat pa bomo napolnili 14t. Dobro se slišijo pretoki - sicer pa je tud to meni zelo lepooo
Seznam bom uredila
A lahk počakate še en dan
proooooosim
ker danes pa sem imela orng laufarije in malo morje živčkov...
Uživajte in božajte bušije
Moj je tak kot prvič v 5 mesecu. Me je danes zjutraj mož vprašal, če imam že res tak trebuh...v soboto gremo k njegovim sorodnikom na piknik, pa ne vem... Upam, da nama uspe držati se dogovora - 31.avgusta, ko bodo izvidi DHT pa lahko vsem razbobnava

To je bila moja prva nosečnost, zato sem zelo žalostna. Vendar v meni še vedno obstaja upanje, da bova imela zdrave in vesele otročke.
vse se zgodi z razlogom, ne se obračat nazaj in iskati vzroka. pojdita naprej, zrita v prihodnost, ki je topel dom z otročički. verjamem, da bo še vse dobro.
, ki pa smo danes veseli in ponosni straši. Zato le pogumno naprej in vse dobro...
, ker komaj kaj časa najdem. zdele sm slučajno na bolniški in imam mal več časa, drgač pa skuz sem bezect
Sem na hitro pregledala objave od zadnje objave seznama tako da lahko le tako, v izi napišem kaj je novega, pa potem to ena da v seznam. Zna pa bit, da sem kakšno spustila, predvsem pri anonimnih ne vem katera je katera tako da se za to opravičujem.