Poldy, dobrodošla!
Disere - mah sej je fajn, jih boš vsaj še enkrat videla
Itak pa da bo z obema vse ok! Kar brez skrbi!!! Super, veš kako fajn, boš mela dva na en mah, pa še dolgčas jima ne bo! Najprej je malo težko, sam kmalu rata fajn, saj se med sabo zabavata - sem mela sodelavko z 2 in je rekla, da ji ni blo nič težje kot z enim, samo kompliciraš ne, pa je
Anonimna, ki ureja sezname ... joj, oprosti, ampak katera anonimna si pa ti? Ja no, res si dajte neke znake, pa pri vsakem postu podpis - npr. Anonimna
al pa kej, da bomo vedele ... Pa super, da si spet tu, da urejaš sezname
Drugač pa ja, preveč psihiramo, včasih res mal paše se odklopit od RR, si prav naredila. Mah jz tud zdej več ne psihiram, kaj čem ... sej je brezveze.
Joj, glavno, da smo zdaj 3 dni doma, jupiii, jaz prav rabim! Mam doma za pospravit, pa jutri gremo na en roj. dan, pa mal morm še zadnje priprave za poroko zaključit itd. Noro je, res. Upam, da ne bom preveč utrujena, da bom res lahko delala
Stanovanje imam tako, da je obup, ker ga že prejšnji vikend nisem nič pospravila, ker pač nisem bila pri volji ... sem bolj spala kot ne. Jutri se pa lotim že zjutraj. Sicer sva same s tamalo, ampak bo že nekak, mi bo mal pomagala - sej sesanje gre, pomila po tleh bom pa, ko jo bom dala spat
Drugač mi skače po mokrem ....
Aja, še datume javim:
- NS imam 30.8. v Domžalah pri Strahovi
- 3. pregled pa 12.9.
Hvala, pa lepo se mejte, se mogoč še kaj javim danes ...
< Sporočilo je popravil Jada82 -- 12.8.2011 8:16:13 >