Oh Čebela, men se pa kar smiliš, mi smo imeli take probleme s ta prvo pri
hranjenju, tako da te točno razumem ..... tudi mi2 sva šle nazaj v bolnico ... Glej, nič kaj preveč ga ne sili z jestjem. Takile, če pojedo okoli pol litra mleka čez cel dan, je dovolj! Meni je takrat rekla patronažna naj jih kar 100 ml naštimam, v P so mi pa dajali po 30 ml. Tako da, naštimaj 50, 60 ml, pa boš vidla, če bo vse popil, mu poskusi še dat, če pa ne, ima pa dovolj. Poskušaj se čim manj obremenjevat s tem, ker je ponavadi še slabše .... Naša žaba šele zdaj dobro je, ko sem se jaz nehala s tem obremenjevat - ja, sem rabila skoraj 2 leti, zato sem zdaj lahko pametna ...
Mene je to črpanje in dojenje in tehtanje in vse živo tako izčrpavalo, pa itak smo na koncu pristali na flaši .... mah glej, tud če ne boš dojila, brez skrbi, ima svoje prednosti. Recimo, naša je kar kmalu ponoči dobro spala, sama je nehala ponoči jesti pri 7. mesecih ... nismo imeli problema z odvanjanjem od dojenja .... glede imunskega sistema, k pravijo, da so dojeni otroci manj bolni ... ni res .... odvisno od otrokovega imunskega sistema pač. Naša res ni bila velikokrat bolna, pa še to le kakšen prehladek, nič resnega ...
Ko je bila naša stara toliko, kot tvoj, smo že šli
ven, najprej tako, za 15 minut, pol pa kar vsak dan več ... mah po parih dneh že za 1 uro .... saj zdaj ni panike, ni več mraz ... če bi bilo pol 0 stopinj, bi bila kriza, tako pa kar brez skrbi! Fajn ga obleči, pa bo!
Kapljice - jaz sem najprej dajala AD3, dobili smo jih pa takrat pri 1 mesecu šele, pri prvem pregledu pri pediatru .... ker je imela tamala še hujše krče, smo kmalu šli po Oleovit in sem ji prvo leto dajala samo Oleovit. Tako da, pomoje z Oleovitom že lahko začneš .... glede AD3 pa počakaj nekje do 3,4 meseca, glih zarad krčev ....
No, dobro se rihtatjte še naprej!!!!