IZVIRNO SPOROČILO: hrchy
Jada, ti pa imas dileme...
=
, ali pa vzdrznost. Saj te razumem, jaz tudi ne vem, akko bi bili, ce mojega ne bi bilo ob meni. Zadnjo nocno je imel vceraj, a ne? Danes pa spet ''''veselo na delo''''
Kimsy - kje si? Je potem cep pravilno napovedal?
Pa vse, ki piset__e o kapljicah - za kaj so Oleovit, AD3 in Biogaia? Dej te me mal razsvetlit, da vem, ce moram kaj iz Slovenije se narocit!
Ma, danes ne bo nič z

, dedec je zaspal ... ja no, saj je res po nočni, samo vseeno ... zvečer gre pa na hokej, tako da danes lahko kar pozabim ..... Pa tud dolgega sprehoda ni bilo, ker sem pospravljala .....

No ja, sem bila pa ves čas na nogah, tudi to nekaj šteje ... ane?
Glede čepa - pri prvi

se je meni čep odluščil točno tisti dan zjutraj, ko sva potem zvečer šla v P ... rodila drug dan zjutraj. Tako da ... zaenkrat čep še ni šel ... imam belega toka in sluzi za malo morje, samo je vse belo, prozorno, rumenkasto .... nič rjavo, nič rdeče, roza .... nič

Tako da čakamo,

očitno še ni ready ...
Kapljice - Oleovit ali AD3 ali D3 - to je vse z vitaminom D - to otroci potrebujejo za kosti (no, pa veliko na zrak, sonček, ker se vitamin D tam sprošča), predvsem, da se mečave zarastejo (na glavici). Bio Gaia pa niso obvezne, mi smo jih imeli, ker je tamala imela krče .... so za prebavo, oz. urejajo črevesno floro ... Saj če bo

imel krče, verjemi, da boš kmalu diplomirala iz kapljic
Nič, si skuham eno kavico, pa malo brat al kaj .... tamala spi, desc tud .... jaz pa danes ne grem spat, bom rajš upala, da bom ponoči spet dobro spala
Popoldne gremo pa še h stricu od mojega, ima RD, pa nesemo eno malenkost ....