jutro!
listek, čestitke!
full lepo ime sta izbrala.. smo ga meli v ožjem izboru
čestitke tud vsem ostalim, ki ste že doma s svojimi cukrčki...
aleda, je fino se vrnit domov, ne? upam, da se neomejeno certate
jaz se moram nekje razpisat.. sem se že pri aprilčicah, pa bom še vam povedal, kakšne neumnosti klobasajo naši pediatri in nas mamice čist nafrustrirajo.. no, vsaj mene so.
sem že povedala in težila tu na forumu zaradi problemov z dojenjem, ne? no.. mleka je še vedno full, črpam si na 4-5 ur, bognedaj na 3, ker me je kar zalivalo... dojke so ble nenormalnih oblik
no, načrpam si od 900 do 1000ml na dan, ker si zapisujem glede na Rožletovo hranjenje...
On je zdaj prešel že na 60 ml
no, sva bla pa v ponedeljek na pregledu za zlatenico spet, mu je minimalno začela padat ampak pediatrinja še kar paniko dela... sej ne vem a je prov, da jo, al ne..
naročila mi je,naj kupim Aptamil za nedonošenčke in mu zdaj dva dni dajem samo to, ker materino mleko baje zaustavlja zmanjševanje zlateničnosti... in jaz nism vedla, a me zaj****, al resno misli.. pa me je vidla., da sem čist zaprepadena, pa pravi.. no, od četrtka naprej obvezno potem samo svoje mleko dalje.
da ne govorim, da zdaj svoje mleko stran zlivam, ker mi je zmanjkalo vseh posodic za shranjevanje, ker ga zmrzujem.. in kr jokam zraven.. v lekarni sem pa dala 14 eur za eno škatlo aptamila... obup!!!!! sej ni v denarju glavni problem, absurd je tole... da zlivam stran, kar naj bi blo najboljše za mojega otroka in to po naročilih istih zdravnikov, ki ti celo nosečnost trobezljajo o koristnosti in pomenu materinega mleka za novorojenčka.
pa verjemi še komu. jaz sem čist iz sebe.. kr jokam in premišljujem če sem nesposobna mami, da moje mleko ni dovolj dobro za mojega otroka!?
potem drugi pediater je predlagal, naj prekuhavam svoje mleko, ker s tem, da uničiš neke snovi, ki podaljšujejo zlatenico, sam da se zna naredit, da potem uničiš več dobih stvari, kot pa jih pridobiš... krneki!!!!!
jst sem čist na tleh, v petek mava spet pregled in če ne bo zlatenica nič padla, mu ne dam niti mililitra umetnega mleka več. ni šans!!
to sm vam hotla povedat, da ste pripravljene, če vam bojo kaj podobnega pametovali kaki dohtarji! ker jaz sem bla samo tiho in sem čist ponižno vprašala, če lahko potem moje mleko nazaj dajem.. ne da bi se postavila zase in z zdravo pametjo reagirala..
saj vem,da sem še zmeraj jaz tista, ki mu zdaj daje umetno mleko, samo,... sem pač probala, ker hočem da se mu tole zniža, da me nehajo sekirat dvakrat na teden dol v Kranju...
tak,sem se malo spihala..... moram se, sej vem.. forum je pač hvaležna zadevca
aja, je katera kaj govorila z ursonok? nič se ne javi.. najbrž je čisto zaposlena s svojima dvema cukroma