jutro!!
lešnica, čestitke!!!
no, jaz sem pa tudi full dobre volje... midva z rožletom se dojiva!!!
kar ne morem verjet, da je nama uspelo.. no, nisva še čisto 100% samo na joškici, še vedno moram črpat in dodajat ampak sem tako vesela, ker sem si res takoooooooo želela dojit.. in zdaj nama je uspelo
je bla včeraj patronažna pri meni, že dr
ugič ubistvu samo zaradi dojenja.. mi je vzela tehtnico zdaj, ker jo je prejšnjič pustila, tak da zdaj si jo bom za en mesec izposodla, ampak..
se je full potrudla, sva ga namučili malega, da je prijel, ke
najprej ni hotel.. ker mi mleko kar teče, je bil prava lenobica in je samo malo "lizal" po bradavici,ker se mu ni blo treba nič mučit,no potem sva dali nastavke in je steklo
zdaj to pomeni še več dela zame, ampak ok... bom zdržala, če sem do sedaj 3 teden črpala kot nora, bom ša še kak teden počela vse skupaj...
najprej sva na joškici ene 20 minut do pol urce, potem mu dodam po flaški (mleko načrpano od prejšnje "runde"
) in potem še črpam.. to je več kot eno uro dela za eno hranjenje, s tem, da se mali potem že po ene dveh urcah zbudi..
in zame ostane bolj malo spanja...
bom nadoknadila zdajle.. za kako urco mrknila.. se je včeraj prav poznalo, ker sem šla čez dan spat za 2 urci..
me je pa tašča malo spravila na obrate včeraj..
je bla full full full prijazna zdaj 3 tedne, je vozila malega v vrtec in ga hodla iskat, sam se mi je zdelo, da bo postala hitro preveč "domača".. je začela kar hodit noter v stanovanje pa take.. včeraj je prišla po Žana, kao če ne bo nič zunaj danes
pa full je rad pri meni, ko pride iz vrtca, da skupaj certava rožleta, ko se hraniva, včeraj je bil full vesel, ko sva se dojila in naju je slikal
, no potem pa kao, da naj gre z njo... da sicer se noče nič vmešavat, sam.. da gre ravno nekaj delat na travnik.. pa sem rekla, da pridemo vsi trije ven, samo da se najeva.. potem me je kr gledala, ko sem si črpala mleko
, češ, da ne vem da oni tega niso meli.. ja, tud prov, ne...
no,potem mi je blo zoprno, ker me je gledala, sem rekla, da naj Žan gre z njo, da midva že prideva z vozičkom za njima.. kaj pa čem
no in ko sva šla, ju ni blo tam, kjer je rekla da bosta, jaz pa v voziču še sok in malico za Žana, ko ju končno najdem na drugem travniku- me je že vse bolelo od sprehajanja, ugotovim, da j Žan moker do kolen in po riti, prašam kaj je blo- ja v potok je padel, k je zate rože nabiral.. HALOO??! ja, saj sem ga mela namen pripeljat domov, samo ravo kurim (trebila je travo, pa kurila) in ne upam pustit ognja.. (pa kao, rože je zate nabiral.. ti si kriv, da je padu.. no, lih tako sem jaz razuimela to)
ja, ok.. kaj pa gsm? nebi poklicala slučajno?! če ga jaz dan ven (po njenem mnenju) premalo oblečenega, je takoj slišat komentarje, ja sej ni čudno da kašljaš in take...
ona ga pa pusti mokrega, čevlje valda člist mokre, premočen do kože, ko sva pešačila domov, je kar cmokalo, pa voda ven špricala... je k sreči tast vozil gnoj po travnikih in sem ga prosila, če lahko on pelje malega domov hitro, da ga bom preoblekla, ker naju je srečak na pol poti do doma..
no, potem sem ga doma preoblekla, ker pa sem full hitela sem se preveč naprezala in se mi je pomoje eden od šivov odprl.. al pa neka druga rana, ker sem dobila "pošiljko" sveže krvi na vložek..
sem bla kr malo fuč..
moj mož čist zaskrbljen potem, valda... in sem mu rekla, da naj pove tašči., da bom od zdaj naprej sama vozila v vrtec.. ker se je preveč udomačila.. je bil fill jezen. s tem, da mi je povedal da je njega prišla prej vprašat, če bo žan kaj prišel ven.. pa ji je rekel, da najbrž bo, sam da še jemo notr.. da naj počaka.. no in ga zgleda ni "ubogala", je kr uletela noter..
nč, sm se razpisala. moram ujet zdaj še kakšno minutko spanja, preden mali postane spet lačen..
danes mam pa regrat za kosilo, sem včeraj nabrala... komej čakam, sam upam, da mali ne bo imel krčev potem?
je katera od vas regrat zdaj, ko dojite???
lep dan vsem..!!