Populis,
ma ti imaš pa res smolo! Joj joj. Si sploh ne morem predstavljati, kaj prestajaš :( Upam, da se ti čim prej uredi. Ma jaz bi še isti trenutek nehala dojit - že zdaj obupavam in ne vem koliko časa bo sploh še trajalo vse skupaj ..
Nič, držim pesti, da se čim prej zmažeš!
Dojenje/črpanje/dodajanje
Jaz sem imela mleka dovolj, potem me je pa enotedenska vročina sesula in je presahnilo. Sem si par dni črpala po vsakem podoju še pol ure, produkcija se je malo povečala, sem pa skoraj fasala depro zraven. Počutila sem se kot molzna krava. In jaz ful čutim, takoj ko ga pristavim, da se mi začnejo neki hormoni sproščat (prolaktin?) ... In name ful čudno vplivajo. Taka melanholična oziroma depresivna postanem ... Pa žejna.
Tako da zdaj dodajamo, po vsakem podoju, včasih poje 30ml, včasih pa tudi 90ml. POnoči imam največ mleka, je bil danes en obrok samo iz obeh dojk. Se je pa zbudil po dveh urah, tako da očitno ni bil mega sit
Lupinica
ja, vem, da kao ni priporočljivo, da je dolgo notri. Midva greva enkrat na dan na en daljši sprehod. To, da sem vesela, ker je v lupinici priden, sem pa mislila primerjalno - Agatka je imela refluks in se je v vozičku drla kot jesihar, tako da sploh nismo hodili na spehode, dokler ni šla v športni del. Res grozno. Ta pa kar uživa.
Vreme
odklop! Danes naju je enkrta ujela toča, enkrat pa dež. IN ful je mrza in piha in ... ****ti hladno fornto!!
Spanje čez dan - moje
danes je mali čez dan po sprehodu za 2h mrknil, moj M tudi, jaz pa ne morem. Že pri prvi sem imela ta problem, kar nekaj me tesnoba muči, neki strahovi, nemirna sem, cmokanje malega me zbuja in sploh ... Prava mora. Ko bi se človekl lahko in bi se moral naspat, pa ne gre in ne gre. S tem spanjem imam že cel lajf probleme
Zmajcy
zate držim pesti, da se vse čim prej uredi. Da bulica ni nič hudega
NIč, smo ravno iz kratkega nočnega sprehoda (v ruti), zdaj se gremo pa kopat.
Aja, še ena dogodivščina danes v supermarketu. Grem z Abelom tja kupit brezalkoholno pivo in naju tam opazita dva klošarja, ki čekirata, katero pivo je najcenejše. In sta čisto navdušena nad tamalim, kako je majhen in srčkan in kako fino, da ga že zdaj pivo zanima. Da to je pa pravi dec! No in ko vidita, da kupim brezalkoholno, sta čisto ogorčena - da tako pa ne gre, da to je pa slab začetek!
Res zabavno.