IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen
ah, srecke ve, ki vam je vroce... pri nas je tako, da moram biti cel dan v dolgih hlacah in dolgih rokavih, pa se me vcasih zebe
Pa dez pa to... Tko da sem vam fous in upam, da bo vreme se dolgo fajn pri vas, ce ze pri nas ni...
Jaz sem kar malo nestrpna od pregleda do pregleda, pa ve? NS imam sele cez dva tedna, pa kar tezko cakam...
Je pa meni tudi hecno, akko se raazlikujemo, moj trebuh izgleda tudi, kot da bi bila samo malo napihnjena... tako da hlace vse spravim se nase, samo nekatere, ki so bile v pasu rez ozke, me malo tiscijo...
Anonimna* (z zvezdico)
Ja, pri meni isto .... zjutraj se ne pozna še, ko pa kaj pojem, pa se hitro napihne ... ampak je pač samo napihnjenost ... kdo bi rekel, da sem se malo zredila. Tud jaz spravim še vse nase, bp, in tudi mene nekatere - ožje hlače - mal tiščijo, sploh popoldne. Pa odpnek gumb, pa je

Drugač pa isto, kot pri Anonimni*
Anonimna*, kje pa živiš, da imate tak mraz?

Ja, tud jaz mam rajš vročino, saj se da preživet. Mi smo včer laufali klimo celo popoldne, proti večeru pa smo šli mal ven, malo okoli .... ponoči se pa kar nekako shladi, tako da odprem vsa okna, da je mal prepiha, pa je ... gre nekako, no
Jaz mam pa še slab teden do nuhalne ... uf, komaj čakam

Samo, da bo vse ok! Ker pol naslednji UZ je pa šele morfologija ....
Nič, grem delat, me čaka kar neki dela ...
Aja še to:
kdaj anonimne ne boste več anonimne? Po ns?

Sm firbčna, a?