na11: nič nisi oznanila veselega dogodka! Pa že pri avgustovkah sva bili skupaj ;)
Super!!! Še ena! Sem spraševala pri delfinčkih, če je še kakšna taka, pa ni bilo odgovora... Kako si? Je bilo načrtovano? Pri nas še ni bilo, bi še počakali kak mesec, dva, ampak ni nič narobe, smo veseli. Me je pa na začetku, priznam, rahlo zgrabila panika, ker je Gaja še tako majhna. Ampak bomo že. Ti si že v službi? Jaz delam že dva tedna.
Glede kremic... Jaz sem se v prvi nosečnosti mazala s karitejevim maslom od Loccitana (ne vem, kako se napiše). Super stvar, ampak malo draga. Hitro po porodu sem bila ravna, odvečne kože ni bilo. No, saj ne vem, če ravno zaradi te kreme... Se bom pa tudi zdaj mazala z njo.
Megi, drži se! Si niti ne predstavljam, kako hudo ti je!
Vse, ki ste že imele nuhalno... A ni lepo? Jaz je še sicer zdaj nisem imela, ko sem pa bila prvič, nisem mogla verjet, da je to že v bistvu otrok, in kako živahen je že...
Boste vprašale za spol?
Midva prvič nisva imela namena, potem se pa moj dragi ni mogel zadržat

. Pa mi je bilo na koncu kar fajn, da sem vedela. Zdaj pa ne vem kaj bi....
Počutje je pa pri meni bolj tako tako. Apetita nimam, se mi pa občasno kaka stvar ful zalušta in potem se seveda nažrem, nakar mi postane grozno slabo. Ampak kratek čas, k sreči.
Glede kg pa k sreči nimam skrbi. Sem itak presuha, tako da bo kak kg ali dva plus dobrodošel

...
Lep dan vsem!!!