No da se vam pridružim še jaz, vas berem že od začetka ampak sem malo čakala preden se predstavim. Tudi jaz sem iz Poljanske doline, in sicer čisto na koncu doline :) Sicer pa trenutno živim v Argentini, v Buenos Airesu, ker je moj mož Argentinec oz. argentinski Slovenec (njegov dedek je Slovenec, ki je po vojni migriral v Argentino).
Tako da sem šla na prvi pregled v Sloveniji, zdaj pa bom hodila tukaj v Argentini, verjetno samoplačniško, ker te ne sprejmejo v zdravstveno zavarovanje če si noseč, oz. če se hočeš zavarovat moraš plačat kakih 2500 eur za kritje stroškov pregledov in poroda.
V Slovenijo se bomo vrnili 5 tednov pred rokom poroda, tako da bom rodila v Kranju, upam da bo vse v redu.
To je moja druga nosečnost, prvič sem bila med marčevkami 2010, doma imamo fantka, zdaj je pa ratalo ravno tako, da imam zelo podobno rok kot prvič (prvič 27.3, zdaj pa 23.3.). Nameravala sva kakšna 2 meseca pozneje, da bi prišli v Slovenijo bolj proti poletju, a je tako hitro ratalo da je pač tako, bo pa skupna žurka za rojstni dan
Vem kako je bilo prvič ko tudi jaz nisem še vedela glede vozičkov pa lupinic pa opreme in vsega, ampak mi je zdaj tako fajn da mam že vse kupljeno in mi ni treba več toliko razmišljat. Bom delila izkušnje, če bo treba
Vidim, da se je razvila debata glede
med nosečnostjo
Sem imela že namen komentirat še preden sem jo prebrala, in sicer prva 2 meseca res nisem imela nobene želje, slabilo mi je po cele dneve in bila sem ful zmatrana zvečer, pa še delala sem, medtem ko je moj dragi merkal tamalga, ker v Sloveniji nima službe.
Zdaj, kakšna 2 tedna že, odkar sem 8 tednov noseča, se je pa kar spremenilo. Oziroma, želje še vedno nimam, ampak vsaka 2-3 dni se vseeno spraviva, tako kot prej, ampak je prav noro. Ne vem ali so hormoni ali kaj ampak ful več čutim kot ponavadi in res doživljam najboljše
v življenju. Tako da zdaj prav uživava, dokler trebuh ne bo še večji in se še udobno da
Kar se tiče trebuha mam zelo velikega, test sem naredila ko sem bila 5 tednov noseča ampak na pregled so me naročili šele pri 8 tednih in sva rekla da do takrat sploh ne bova nobenemu povedala, ampak sem imela pri 7, 8 tednih že tak trebuh da sploh nihče ni bil presenečen ko sva povedala novico, so vsi že po trebuhu pogruntali. Groza, kaj še bo! Apetit mam pa tud tak da vse pojem, se napokam dokler ne morem več. Se moram mal merkat.
Evo zdaj sem se pa razpisala za nazaj in za naprej
Srečno vsem in se še oglasim!