Še jst se bom mal oglasila. Se že cel vikend pripravlam da kaj napišem, pa se mi nikakor ni dalo. Sva bila oba tako lena cel vikend, da sploh nisva vedela kam se dati.
Prvo vam moram zaupat dogodivščino na NS. Sva šla v petek in je blo res super. Prvo je kolcnil, potem pa je G rekel, da bo to zlo priden otrok, ker se je takoj v pravi položaj postavil :) Pokazal nama je tudi eno 3d slikico na kateri se je videlo, da en prstek cuza, z drugo roko pa nama maha (nama je mahal že na prejšnjem UZ)
No, in ko opravimo pregled, počakamo da se sprintajo še rezultati in je bil reultat 1:2008. Kr ok, čeprav sem mogoče pričakovala več. Potem pa se odpraviva proti avtu, pa dragi ugotovi, da je letnico rojstva narobe vpisal (namesto 87, 78) in me s tem postaral za 9 let. Sva kar obrnila pa šla še enkrat do njega, če se da popravit.
Je takoj popravil, pa rekel da se mu je zdelo malo nizka cifra, a je rekel da očitno tko mora bit. Potem pa ko se je popravila letnica, je pa verjetnost padla na 1:5400. Precej boljše!
Drugače pa dobrodošle vse nove!!
Predvsem pa dobrodošla Sneguljka1
Kdo bi si mislil, da bom tukaj naletela na bivšo sosedo (3 hiše proti binetu
). Pa še Anonimna* je (bila) z naših koncev.
majcis, ja s konca poljanske doline sem. In prav ne bi zamenjala tega okolja. Meni je prav super. Gozd v bližini, dokaj mirna okolica, edino kar je, veliko je takšnih in drugačnih opravljivk in kaj hitro zaokroži kakšna zgodbica-resnična ali pa pač ne. No, pa saj to je v vseh manjših krajih.
glede
... tud pri men ni neke velike želje. Zvečer me večkrat trebuh boli, zmatrana sem, jutranji tip pa sploh nisem
No, pa saj bodo potrpeli, tudi me moramo marsikaj potrpeti pa se čemu tudi odpovedati. Bodo že razumeli, če bojo hoteli. Sicer pa počasi stopamo v 2 trimesečje, takrat pa pravijo da bo boljše
Drugače pa sva tudi midva začela gledati za vozičke - joj, te izbire je čist preveč.
Zaenkrat bolj modele gledava, pa potem dragi pogleda na e-bay. Pa grejo nekateri kar konkretno ceneje kot jih dobiš pri nas. Bomo videli, morda pa res kakšnega z nemčije pripeljemo
Mi je pa dragi naročil Angelsound iz Anglije. In zdaj vsak dan posebaj sprašujeva če je že prišel kakšen paket, pa ga še kar ni
Upam, da čimprej pride da preizkusimo zadevo.
Jada, tudi meni je najbolj slabo ko si zobe umivam. Že tko mam precej slabe zobe in mi je kr grozno, da si tistih čisto zadaj ne morem vrnih umit.
pa ni problem pasta, problem je ker s krtačko prideš tako blizu grla in se meni kar obračat začne. No, pa saj v 2 trimesečju bo boljše - s tem se vedno tolažim
Lahko pa v seznamču spremenite, da sem iz Žirov (Žiri)