PDP mi je spet premaknila, sedaj pa na 16.6.

Kaj sem pa jaz napisala, nevem kaj mi gre ta šestica tako po glavi. Ja
PDP imam 16.3.
Čebela upam da te tvoje težave kmalu minejo. Mene je tut od začetka kar močno bolela glava, da mi je blo kar slabo, ampak je hvalabogu kmalo prešlo.
Ista sem jaz glede opreme, najraje bi šla kar v nabavo

pa morva še malo počakat in našparat dinčke, sva trenutno čist suha, ker zidamo. Pa še na bolniški sem, tako da imam skoraj preveč časa za brskanje po internetu.
Jada in Poldy Sej meni ni toliko do tistega dopusta, če bi bla na bolniški, čeprav je res da je kar boljše plačan. Če bom pa šla delat ga bom pa tut jaz prišparala za na koncu, ker ga imam še 12 dni, pri nas se kar da to uredit, niso tako zakomplicirani. Je pa tko, če sem na bolniški do konca in grem potem na porodniško ne dobim za naslednje leto dopusta, če pa delam še vsaj januar dobim dopust, ki ga nato vsaj nekaj lahko koristim konec porodniške naslednje leto, a se motim? A dobiš cel dopust al ne? Pa še to me zanima, pri nas imajo navado da dajo del regresa maja in nekaj še decembra, verjetno tudi meni pripada tisti del decembra, če sem delala še do avgusta, čeprav sem na bolniški?
Sicer pa res ne vem kako bo, tudi jaz delam v trgovini, tako da bi mogla kar malo pazit, da ne bi kakšnih težjih stvari dvigovala ampak kaj ko nas je zmeraj manj in ogromno dela. Moja sodelavka s katero sva delale skupaj na izmeni je delala skoraj celo nosečnost, kar normalno, samo tiste težje stvari sem jaz naredila namesto nje, pa se ni preveč pritoževala, je pa res da je sedem let mlajša, tut to se pozna verjetno
Disere lepo da se tvoja dva

lepo razvijata, sigurno je bolje da greš na bolniško, ker so večplodne nosečnosti rade bolj rizične, le pazi ju.
Pozdravljena
Cukr