lep sončen pozdrav
Danes je spet lep jesenski dan!!! Sicer se je konkretno ohladilo...že kuham čaj
Na hitrco sem preletela debato o imenih...tudi mi imamo izbrano, tako za
kot za
Sicer smo za
izbirali, ker možu ni všeč moja izbira. Jaz si želim Valentina, on pa zaradi poplave Valov in Vallov ponori
...glede vozičkov
IZVIRNO SPOROČILO: čebela1
maxi cosi mura 3 mi je, pa mi je sportni del čudno majhen
čebela, tukaj pa se ne morem strinjat s teboj. Sicer je vedno tako, da vsak pač zagovarja svojega favorita (razen če ugotoviš, da ni vreden pohval). Jaz sem bila v prvi

močno ogreta za
buzza...a sem ga dobro spoznala, ko sem se sprehajala z babico in njeno vnučko - totalno slab, imela je trikolesnika, dete v tisti lupini...
V glavnem sem takoj ugotovila, da to ni to...
Všeč mi je bil tudi
bugaboo-a ima športni sedež tud tak lupinast sedež...
mutsy - ima krasne barve in ful dobro veliko nakupovalno košaro, športni sedež pa mi je spet čist out
Veliko mamic se pritožuje nad težo vozička, npr.12 kg
Ja hudiča, pol pa morš imet
marelo maclaren, tistih 6,5 kg pa je pol ok???
Sedaj mi je všeč tudi
stokke, vendar sem že preizkusila - ročaj mi ni všeč in ker je tolk višji ni stabilen...Gledam iz svoje perspektive
Moj ta večji priteče, se zaleti v voziček in

poleti
Saj vem, da sem spekla štrudl

hotla pa sem ti povedat, da je mura s svojimi 12kg zelo stabilen in otroku prijazen voziček, v športnega lahko daš tud čist micenega, ker se popolnoma poleže, čeprav se zgubi v njem

Sedež pa je tako fajn oblazinjen in v prav nobenem meni všečnemu nisem videla, da otrok sedi lepo ravno...včasih otročki v vozičku tako visijo, da bi še mamo malo popravila
Res pa pri barvah ne blestijo ravno...Čeprav so v živo barve lepe-če bo punčka bom šprtni del zagotova vzela v rdeči...drugač pa sem videla rjavega-kot čokoladka, pa rahlo zelena tud ni slaba.
Prvič smo imeli rumeno vijoličasto kombinacijo, pa se rumena ni nič umazala,sem sproti sčistila...sedaj bom izbirala bolj trpežno barvo, že zato, ker bo zagotovo veliki brat s svojimi ročicami delal vzorčke
Glede prostora v prtljažniku nimam težav, si bomo pa za dopust zagotovo morali omisliti strešni kovček...če samo pomislim - voziček za ta malega, kolo za ta velikega....
Zdaj pa se mi je čaj čist ohladil...
Mož obljublja, da bom zvečer že internetno uravnovešena
upam!!!
lep sončen pozdrav in pridno božajte bušije